اول از همه سبزیتو خیلی خیلی باید سرخ کنی با روغن زیاد شعله کم که نسوزه
و برای اینکه چندساعت سبزی سرخ میکنی تلخ نشه باید هروقت احساس کردی که سبزی سرخ شده نصف لیوان آب بریزی تا سبزی ها باز بشن دوباره از سر شروع به سرخ شدن میکنه تا چند بار تکرار کن بار آخری که آب میریزی دیگه باید سبزیت کلا تیره شده باشه
لوبیا رو جداگانه با زودپز درست کن وآبشو حتما بریز دور
برای گوشت هم پیاز داغ درست کن گوشت هارو تفت بده بزار بپزه
توی ظرفی جداگانه پیاز داغ فراوان درست کن ادویه ها که فلفل سیاه من میزنم با یه ق غ خوری رب گوجه فرنگی تفت بده ۱ق غ خوری آرد هم تفت بده برای لعاب دادن به خورشت
در آخر همه رو باهم مخلوط کن با شعله کم بزار جا بیوفته
اگه قلمه بندازی هم خوشمزه میشه
۱ق غ خوری رب انار هم طعم خوبی بهش میده
اگر قورمه ترش دوست داری بعلاوه لیمو عمانی کمی هم آبغوره بریز
در نهایت میتونی از عصاره گوشت و قرمه سبزی هم استفاده کتی که خیلی خیلی توی طعمش تاثیر داره اما مواظب نمک فدات باش چون عصاره ها نمک دارن