2777
2789

اخرش بهش نعنا داغ اضافه کن.

تمبر هندی هم با اب جوش حل کن با یکم رب انار بریز داخلش اخر بار

 همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سبزی رو خوب سرخ میکنی چند حبه سیر با پیازش سرخ میکنی لیمو عمانی رو درسته ننداز داخل خورش پرهای لیمو رو جدا کن و بریز اگه خیلی ترش دوست داری دست آخر ی کم هم آبغوره اضافه کن شنبلیله خشک هم نیم ساعت آخر تفت بده و ب خورش اضافه کن

ترکیب و نسبت سبزی ها این طوری باشه خیلی خوشمزه میشه


۳ کیلو تره

۳ کیلو  جعفری

 ۱ کیلو گشنیز

نیم کیلو شنبلیله

۱ کیلو اسفناج

۱ کیلو برگ چغندر

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
سبزی رو یا کلا سرخ کنم بعد بریزم

شنبلیله خشک

 میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اول از همه سبزیتو خیلی خیلی باید سرخ کنی با روغن زیاد شعله کم که نسوزه 

و برای اینکه چندساعت سبزی سرخ میکنی تلخ نشه باید هروقت احساس کردی که سبزی سرخ شده نصف لیوان آب بریزی تا سبزی ها باز بشن دوباره از سر شروع به سرخ شدن میکنه تا چند بار تکرار کن بار آخری که آب میریزی دیگه باید سبزیت کلا تیره شده باشه 

لوبیا رو جداگانه با زودپز درست کن وآبشو حتما بریز دور 

برای گوشت هم پیاز داغ درست کن گوشت هارو تفت بده بزار بپزه 

توی ظرفی جداگانه پیاز داغ فراوان درست کن ادویه ها که فلفل سیاه من میزنم با یه ق غ خوری رب گوجه فرنگی تفت بده ۱ق غ خوری آرد هم تفت بده برای لعاب دادن به خورشت 

در آخر همه رو باهم مخلوط کن با شعله کم بزار جا بیوفته 

اگه قلمه بندازی هم خوشمزه میشه 

۱ق غ خوری رب انار هم طعم خوبی بهش میده 

اگر قورمه ترش دوست داری بعلاوه لیمو عمانی کمی هم آبغوره بریز 

در نهایت میتونی از عصاره گوشت و قرمه سبزی هم استفاده کتی که خیلی خیلی توی طعمش تاثیر داره اما مواظب نمک فدات باش چون عصاره ها نمک دارن 

2810
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز