2777
2789

آبجی ها عیدتون مبارک ❤️
بلوبانک به مناسبت امروز بابت افتتاح حساب شما ۵۰۰ هزار وجه هدیه می ده😍😍

کد معرف الزامی بدون دعوتنامه نمی شه عضو شد MFE64Y

برنامه رو از بازار یا سایتش مستقیم دانلود کنید

زیر نظر بانک مرکزی و سامان ❤️💋
وام آسان بدون ضامن تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان با سود ۲درصد😳😳
سود بانکی سالانه ۲۹ درصد 😇😇
کارت های بانکی رنگی و ارسال رایگان دم درتون😱😱
همین الان به جمع ما بلو بانکی ها بیا سه سوت احراز آنلاین
شو 🥰🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخای بشی معلم

نه انشالله  سال بعد امسال با اختلاف کم رد شدم داشتم با خودم فک میکردم کاش عشایر میزدم   اگه تکمیل ظرفیتومیزدن خوب بود لااقل میرفتم عشایر 

رفت و آمدش سخته. معمولا ی جایی رو با ماشین میرن از ی جا به بعد با موتور. کلاس ها کانکسی هست اکثرا و تو هم کلاس باید بخوابه معلم. اون هایی که خبر دارم تو همون کلاس ی سمتی رو پرده زده بودن و میخوابیدن. بدون حمام و وسایل رفاهی. و کلاس ها چندپایه است دانش آموز کمه و معلوم نیست چه پایه هایی هستن. ممکنه معلم دو پایه درس بده ممکنه شش پایه. 

رفت و آمدش سخته. معمولا ی جایی رو با ماشین میرن از ی جا به بعد با موتور. کلاس ها کانکسی هست اکثرا و ...

اها یعنی بیشتر جنبه تفریحی البته من رشتم چجوریه که فک میکنم سخت نباشه چون رشتم دبیری هنر 

بله یکی دوستانمون بودن  گفت شرایط سختی بود ولی ایشون خیلی علاقه داشت  جای خواب هم خود عش ...

من مشکلم همون جای خوابه وگرنه اینجا تو شهرم سختی های خودشو داره و کلن آدم خوش گذرانی نیستم که برم اونجا محدود میشم همینجا زیادجایی نمیرم 

اها یعنی بیشتر جنبه تفریحی البته من رشتم چجوریه که فک میکنم سخت نباشه چون رشتم دبیری هنر 

هیچی دبیری هنر اصن تو ناحیه ی عشایری کاربرد نداره چون معمولا هنرستان ندارن یا حتی راهنمایی همه تجمیع میشن تو ی شبانه روزی در منطقه‌ی مشخص شده. در ضمن اگه خانم باشین روستاهای پرت و دور و سخت نمی فرستن

احتمالا باید هر جا میرن بری      یکی از اقوام معلم روستا بود حرف چند سال پیشه  میرفت همونجا می‌ماند  حس بدی بود هم احترام داشت هم بهش توهین می‌شد   اولا روستای خیلی بدی بود دستشویی نداشتن و باید میرفت ی گوشه می‌نشست کارشو کنه دوما بهداشت افتضاح  و اینکه هر روز یکی از خونه ها بهش غذا میدادن و سر کله زدن با اهالی و اخلاقاشون و.... البته اینم بگم برای اون خانم بهداشت و دستشویی و ......مهم نبود چون خودشونم خیلی رعایت نمیکردن   احتمالا با عشایر رفتنم همین باشه مشکل دستشویی و بهداشت و.....  چون خیلی هاشون نزدیک آب اتراق نمیکنن اما آدمهای مهربون و خوبی هستن فکر کنم بهترین خاطره و حسرت همه عمر باشه

هیچی دبیری هنر اصن تو ناحیه ی عشایری کاربرد نداره چون معمولا هنرستان ندارن یا حتی راهنمایی همه تجمیع ...

تو  دفترچه سه تا عشایر میخواستن یکیش الوار گرمسیری بود یکیش آذر بی‌جان شرقی یکیش اذربیجان غربی ولی من نزدم همش میگم نکنه الکی زده بود دفترچه پر شه اخه   میگم فک نمیکنم اونا همچین لنگ معلم هنر باشن بعد من دبیر فرهنگ هنرم یعنی مقطع تدریسم راهنمایی میشه 

سلام همشهری 

احتمالا بفرستنت سمت روستاهای سیاهکل و دیلمان😍

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سلام همشهری  احتمالا بفرستنت سمت روستاهای سیاهکل و دیلمان😍

من متاسفانه همشری نیستم من خوزستانم اصلن نمیدونم چرا برا عشایر اونجا از  تو دفترچه خوزستان زدن 😂 اینجا هاییم که گفتی نمیدونم دقیقا کجاست 

الان اون خانم هنوز اونجا درس میدن ؟

نه ی دوره اگه نهضت آموزشیار میشدی سهمیه کنکور داشت برای همین رفت الان کادر درمان هستن  و همیشه از اون روستا بد میگه چون برای ثواب یا لذت نرفته بود پشت کنکوری بود و تلاش می‌کرد بره دانشگاه