2777
2789
عنوان

رژ عروسکی چیه؟🚶‍♀️

278 بازدید | 17 پست

دوستم میگه ۳ تا رژ عروسکی خریدم 

دیگ روم نشد بپرسم ینی چی😂

شما میدونین؟

استایلشم کلا کیوت و فانتزیه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

رژ حرارتی واقعا رنگش مثل پایینیه؟ البته برای لبی که طبیعی رنگش مثل بالایی صورتی نباشه

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژ حرارتی واقعا رنگش مثل پایینیه؟ البته برای لبی که طبیعی رنگش مثل بالایی صورتی نباشه

این همون ماتیک مکه خودمونه با بسته بندی شیک تر🤣

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

من از اینا دارم 

از لدورا 

بستگی داره تو چقدر پرنگ بخری  صورتی کمرنگ یا پرنگ نارنجی قرمز  حرارتیه

نه من رنگشو دوست ندارم واقعا

ولی لعنتی خیلی موندگاره اصلا پاک نمیشه

اونی که من دیدم البته رژ مکه ای بود

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

رژ های حرارتی معمولا خیلی کمرنگن و درست رنگ نمیدن

این رنگی میخوای تینت استفاده کن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

نه من میزنم تازه رنگش میشه مثل بالایی 

ولی خب رنگ لب هر کس متفاوته، درکل من تینت رو ترجیح میدم