2777
2789
عنوان

هر نصیحتی که به دلت افتاد بهم بگو:)

159 بازدید | 14 پست

هرچیزی ک فکر میکنی نیاز دارم بشنوم بگو بهم:))

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نظر دیگران چه اهمیتی داره؟ خودت باش

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چرا؟

من به شوهرم اعتماد داشتم ، کارها و خیانتی که میکرد رو میومد تعریف میکرد و میگفت دوست با کسیه ، خونه گرفته برای زنه و ... همش ماجراهای خودش بود ، حیف اون همه محبتم بهش،

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
من به شوهرم اعتماد داشتم ، کارها و خیانتی که میکرد رو میومد تعریف میکرد و میگفت دوست با کسیه ، خونه ...

ببخشید میپرسم چند ساله ازدواج کردید؟

چه پررو همه چیز رو هم میاد میگه!!!!

هیچ واکنشی نشون ندادید؟

ای که دستت میرسد کاری بکن...
ببخشید میپرسم چند ساله ازدواج کردید؟ چه پررو همه چیز رو هم میاد میگه!!!! هیچ واکنشی نشون ندادید؟

۱۴ ساله، من پارسال فهمیدم که همش خودش بوده، چه زندگیهایی رو خراب کرده، مردهای دیگه رو هم از راه بدر کرده ، یکی از دوستاش که زنش ازش جدا شد، 

ببخشید میپرسم چند ساله ازدواج کردید؟ چه پررو همه چیز رو هم میاد میگه!!!! هیچ واکنشی نشون ندادید؟

واکنشم اولاش دادو فریادبود  بعد هم  محبت بهش کردم چون فکر میکردم درست شده  اما یک ماه پیش ، فهمیدم نه، آدم بشو نیست، الان یک ماهه بی تفاوت هستم انگار همخونه دارم ، فقط برای نیاز خودم سمتش میرم ، قلبم دیگه باهاش نیست، بودو نبودش مهم نیست

واکنشم اولاش دادو فریادبود  بعد هم  محبت بهش کردم چون فکر میکردم درست شده  اما یک ماه ...

مگه برا همچین ادمی نیازی هم باقی میمونه؟

پشت و پناهی خواهری پدری مادری برادری ندارید برید؟

اینجور موارد واقعا تصورشم برا من سخته اصلا غیر قابل تحمله 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
مگه برا همچین ادمی نیازی هم باقی میمونه؟ پشت و پناهی خواهری پدری مادری برادری ندارید برید؟ اینجور ...

اوووف انقدر مرد هولی هست  که پر از نیازه

نه ، به مادر و پدرم گفتم کَکشون هم نگزید گفتن برو زندگی کن

2810