2777
2789
عنوان

بهم گفت اگر ولم کنی بری نذر میدم

217 بازدید | 21 پست

تمام این سالها تلاش کردم برای رابطه مون برای مخارج زندگیمون آخرم جوابم شد این شوهرم آدم بد اخلاق و این که اصلا یه کلمه حرف نمیزنه اوایل ازدواجم ازش می ترسیدم نه باهات حرف میزنم حتی اگه تو هم حرف بزنی یه کلمه به خودش زحمت نامیده جواب بده حتی نگاتم نمیکنه یه کله اشم تکونی نمیده نه محبت رفتاری نه کلامی داره خیلی هم تلاش کردم برای رابطه مون اما یه مدت خوب بود باز میشد همون منم دیگه خسته شدم بریدم من چند سال کار کردم پولشو صاف گذاشتم کف دست این آقا هزینه بچه ها همیشه با من بود چهار ساله اومدیم شهرستان اینجا زمین مادرشو میکاره بخدا اصلا هیچی برای ما نداره یعنی به درد دو تا خانواده نمیخوره مادر شوهرمم تو مضیغه هست 

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری

هر وقت میگم پول میگه ندارم میگه من کار گرم همینه میخوای بخواه نمی‌خوای برو خونه بابات تا تقی به توقی میخوره میگه برو خونه بابات من فقط میگم ول کن این زمینه برو دنبال یه کاری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم آرایشگری یاد گرفتم چند غاز تو خونه کار میکنم خرج کیفو کفشو لباس و احتیاجات بچه هام میکنم .

پسرم از باباش دوری می‌کنه آنقدر که محبت نکرده و وقتی پسم 3/4سالش بود خیلی بد میزدش الآنم که شش سالشه اصلا باباشو تو خونه نمی‌بینه همون‌طور که اون مارو نمی‌بینه دخترم12سالشه نه یه نازی نه نوازشی بچه هام چه گناهی کردن اگه پسرم به حرفاش گوش نده میگه مقصر تویی که طرفشو میگیری وقتی کوچیک بود می‌گرفتم چون چیزی حالیش نبود بچه کوچیک بود میزدش دلم می‌سوخت ولی الان که شیطنت می‌کنه دعواش می‌کنه چیزی نمیگه بخدا

دیروز تا امروز آنقدر گریه کردم چشام ورم کرده دیگه توان ندارم تو خونه ای که ارج و قرب ندارم نمی‌خوام بمونم .

آخه منم برم کل جهازمو ببرم خونش خالیه این که الان میگه ندارم بخرم بعد می‌تونه به خدا نمیتونه تا میگم احتیاجات بچه ها فقط میگه ندارم ندارم برو خونه بابات نمیتونی تحمل کنی.بخدا شهر قبلی که بودیم خیلی خوب بود به فکر رفته خونواده اینجا رفیق باز شده شبا دیر میاد هنوزم میگه من دیگه نمیتونم تحملت کنم 

خوب پس میتونی با مهر توقیف کنی

دوساله تو فکر جداییم ولی بازم گفتم درست میشه ولی این دو روز کلا یجور دیگه بودم پدرم رحمت خدا رفته برادری هم ندارم که حمایتم کنه تنهایی تنهام یه بار میگه بی کسی یه بار میگه نون خور اضافی یه بار میگه پول مفت ندارم به تو بدم من از پس خودم بر میام الان هزینه بچه هام گردن کنه 

دوساله تو فکر جداییم ولی بازم گفتم درست میشه ولی این دو روز کلا یجور دیگه بودم پدرم رحمت خدا رفته بر ...

خدا رحمتش کنه . فقط حواست به سندها باشه نبره سندها رو منتقل کنه به اسم خانوادش .پیش خودت نگهشون دار .پول داشته باشی نیاز زیادی به حامی نداری .البته حواست باشه حضانت پسر با پدره اگه بچه پسر داری

خدا رحمتش کنه . فقط حواست به سندها باشه نبره سندها رو منتقل کنه به اسم خانوادش .پیش خودت نگهشون دار ...

یه دختر یه پسر همیشه صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتم ولی دیگه نمیتونم می‌خوام برم 

یه دختر یه پسر همیشه صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتم ولی دیگه نمیتونم می‌خوام برم 

مال و اموالش رو توقیف کردی مجبوره توافقی طلاقت بده اگه رفتی دیگه اصلا کوتاه نیا و آشتی نکن .

2810