2777
2789
اره خیلی گرونه  میتونی یه کار دیگه هم بکنی میتونی مقدار کمی بهش بدی و آخرش از مهریه که گرفتی د ...

مامانم دوتا وکیل عوض کرد یکی رو بابام فهمیده بود کیه نمیدونم‌ چیکار کرده بود به نفع اون کار میکرد چهل میلیونمونم حدر رفت 

دومی رو اینجوری کرد اولش ده میلیون داد قرار شد از مهریه درصد برداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من یک ملیونم تو حسابم نیست

والاه مامانم گردنبد و گوشواره اش رو فروخت ، اموال که توقیف میشه میره دارای و شهرداری واسه اونم پول میگیرن🤦‍♀️ 

۲۵ میلیون واسه شهرداری خرج کرد ، خونه خلافی داشت باید پرداخت میشد که بره برا فروش بابام پرداخت نکرد همشو مامانم داد

ببخشید نتیجه ی نفقه شما مشخص شد؟! و اینکه ممنون میشم توضیح بدید چطور درخواست کارشناس دادید؟

درخاست نفقه رو پیش عریضه نویس بنویس 

مال من هنوز تو دست کارشناسه 

درخاست نفقه رو پیش عریضه نویس بنویس  مال من هنوز تو دست کارشناسه

ممنون از توضیح تون.🙏

کارشناس هزینه ای گرفت بابت کارشناسی؟! اگر هزینه گرفت،ممنون میشم بفرمایید هزینه اش حدودا چقدر بود؟!

ممنون از توضیح تون.🙏 کارشناس هزینه ای گرفت بابت کارشناسی؟! اگر هزینه گرفت،ممنون میشم بفرمایید هزین ...

اره میگیره حدود ۹۰۰هزار ولی اونجا میتونی بگی هزینه ندارم تو جلسه شورای حل اختلاف برات درخاست مینویسن که توان مالی نداری من اینکارو کردم