2777
2789

یه توحید بخونین نیت کنین اگه بخواین میگیرم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

استخاره بگیری بااااید بهش عمل کنی، اگه عمل نکنی ممکنه تو بعضی چیزا اصلا موفق نشی. اثرش خیلی بده. اگه عمل کنی خوب میشه. 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
2804
یه توحید بخونین نیت کنین اگه بخواین میگیرم

میشه واسه من بگیری واسه امتحانم💕

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
مرسی قشنگمممم🥺🙏 نیتمو بنویسم؟

نه نمیخواد..‌‌یه توحید بخون و بعدش نیتت و به زبون بیار کافیه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
2805
خوندم عزیزم نیت کردم🥲🙏

عزیزم اختیار با خودته... یه سری شرایط و جوانب مختلفی رو باید رعایت کنی که در این صورت انجامش به صلاحته، وگرنه ترکش بهتره 

عزیزم اختیار با خودته... یه سری شرایط و جوانب مختلفی رو باید رعایت کنی که در این صورت انجامش به صلاح ...

نفهمیدم ببخشید 🥺🥺🥺برا ازدواج با حامد انداختم یعنی ترکش کنم بهتره؟

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
2801