2777
2789
عنوان

پویش این عید غدیر با امام مهدی😍

326 بازدید | 52 پست

سلاممم 

با عرض سلام و شرمندگی خدمت امام مهدی این مردم و جهان

امامی که امامت بر ایرانیا و آفریقا و عربا و رُم و بقیه کشور ها داره(از امام حسین به بعد همسران امامان اهل این کشور ها بودن حتی دختز عزیز شاه ایران مادر امام سجاد (ع) .)

امامی که  میره و میاد و بوی شیعیانشو متوجه میشه

آهای مردم ایشون همون امامین که مثل گذشته امامای ماا میرفتن خطبه میخوندن بچه های یتیم به سرپرستی میگرفتن بغلشون میکردن مراقبت کبوترا گربه ها سگ ها انسان ها قلب انسانا بودن انفاق میکردن در راه خدا تو بازار راه میرفتن میخندیدن

ایشونم همینه، در تمامی تاریخ اماما عشق میورزیدن در صورتی که وظیفه مسلمان بوده به امام دورانش عشق بورزه الانم همینطوره اما الان باید ما ثابت کنیم که امام مهدی به عمل دوست داریم

ماها گم شدیم امام مهدی گم نشده پیدایه پیداست!.. ماها امامو گم کردیم مثل بچه ای که باباشو و مادرشو تو بازار شلوغ و پر از آدم دزد و همه نوع آدم گم میکنه

🌱🌱🌱🌱 

اما این غدیر فرق داره! ماها باید تا فرارسیدن غدیر اگر نی نی سایت داریم توی امضا هامون تاپیکامون حرفامون پستامون

اگر اینستا داریم توی بیو تون استوری هاتون پست هاتون

اگر روبیکا دارید توی بیو تون کانال دارید تو پست هاتون  این جمله ها رو بنویسیم این خود پویش :

در این دنیا یک آدم با دو شاهد میتواند حقش را بگیرد

اما مولا علی (ع) با ده هزار شاهد نتوانست...:)

یا با نوشتن این# غدیر با امام زمان ما

و یا با نوشتن : مانده به روز بهشتی زمین ، ولایت امیرالمومنین

میتونید به این پویش بپیوندید

کسایی که سنی هستن هم ما دربرابرشون گارد نمیگیریم چون حضرت محمد (ص) و امام مهدی پسر ایشون مارو از توهین به بقیه ادیانی که در کنار مسلمان ها زندگی میکنن نهی کردن

پس اگر شما ام دلتون میخواد میتونین امام مهدیو یاری کنید🌱💚

پیش به سوی اینکه امام مهدی فعالیتامونو ببینه با گوشه شالش اشک خوشحالیشو پاک کنه:)😍💚🌱

امام زمان دوست داریممممممم پسر قشنگ مولا امیرالمومنین و حضرت زهرا بانوی دو عالم:)💚💚💚🌱🌱🌱🌱

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. منم که بخشی از متن امضام امام زمانیه میتونم باشم توی پویش؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. منم که بخشی از متن امضام امام زمانیه میتونم باشم توی پویش؟

سلام عشقم وای منتظرت بودم زهرای قشنگم تو از ماها برای امام زمان عزیزترینی از من چرا میپرسی حتماااا

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
سلام عشقم وای منتظرت بودم زهرای قشنگم تو از ماها برای امام زمان عزیزترینی از من چرا میپرسی حتماااا

آخه یه سری جمله خاص رو نوشتین که فقط اونا رو باید بنویسیم.
منم مطلب درباره امام زمان دارم ولی خب اونی که شما نوشتین نبود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
آخه یه سری جمله خاص رو نوشتین که فقط اونا رو باید بنویسیم. منم مطلب درباره امام زمان دارم ولی خب اون ...

فدایه سرت اونم ننوشتی اشکال نداره تو همه جوره عزیزی

@مائده6525221  
@ظهور313  

@دلخوش_به_اویم  

@افسانه96  

@11aye  

سلام. بفرمایین تاپیک امام زمانی!

@دلخوشی1  
سلام. بفرمایین تاپیک امام زمانی.

پروف غدیری ام 

دارم 😍

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
@مائده6525221   @ظهور313   @دلخوش_به_اویم   @افسانه96   @11ay ...

مرسی ازت عزیزترینم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

2810