2777
2789
عنوان

بچه باعث جدایمون میشه😢

199 بازدید | 11 پست

یه دختر سه ماهه بد قلق داریم مدام گریه میکنه و اذیت میکنه هم رفلاکسیه هم کولیکی. منم واقعا خسته شدم از بس هی راه بردم و گذاشتمش رو شونم. انقدر گریه میکنه در حد کبودی. نه میتونم برم دستشویی نه حموم نه غذا درست حسابی بخورم. امروزم پریودم کمر درد و بی حالی شدید. با شوهرم دعوام شد که چرا بچه رو نمیگیره . اونم خسته از سرکار ظهر اومد تا دوباره بعدظهر بره. بحث کردیم در حد داد و بیداد. نشستم تو اتاق زار زار گریه کردم گفتم غذا هم نمیپزم گفت انقدر منت نزار به درک نپز. دیگه هی بحث کردیم. الانم اومدم اتاق بچه رو هم ول کردم . خسته شدم دیگه بریدم .😭😭😭😭😭

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

دکتر بردیش؟ 

اصلا خودت اموزش بچه داری دیدی؟ 

که مثلا چه موقع چکار کنی و چجوری؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

چه تاپیک زشتی

یعنی چی که تا یه جا ب سختی خوردید فکر میکنید آخرش ب جدایی میرسید

عزیزم تو انستا زیاد دیدم ترفندهایی که بچه رو فریب بدن

مثلا موقع خواب پاهای بچه رو با قنداش ببند ببرش تو ی اتاق تاریک و اهنگ ملایم بذلر

چند شب این کار رو تکرار کنی بچع ب اسن شرایط عادت میکنه و وقتش خوابش تا اتاق تاریک و لالایی باشه متوجه میشه ک باید بخوابه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممم درکت می‌کنم 

خیلی سخته حق داری 

کسی نیست کمکت کنه مادر خواهر 

اگه شیر خودتو میخوره چیزای نفاخ نخور حتما حتما قشنگ عاروقشو بگیر 

شنیدم اگه اشتباه نکنم اکالیپتوس به بالشت بچه بزنی آرام بخشه  

عزیزم طبیعیه بخدا همه‌ی ما این روزا رو تجربه کردیم ولی خوب همسرت باید کمکت کنه بچه رو ببر دکتر اگه تهرانی بیار پیش دکتر ژاله تکند عالیه بچه رو زود خوب میکنه یه ننو براش بگیر بذارش تو اون بخوابه زندگیت به روال قبل برمیگرده عزیزم هم شما حق داری هم همسرت هم اون طفل معصوم اون گناهم داره پاشو برو بغلش کن بوسش کن اون فقط سه ماهشه 

دکتر بردیش؟  اصلا خودت اموزش بچه داری دیدی؟  که مثلا چه موقع چکار کنی و چجوری؟

دکتر زیاد بردمش. ولی آموزش بچه داری نه. کجا باید برم

عزیزمممم درکت می‌کنم  خیلی سخته حق داری  کسی نیست کمکت کنه مادر خواهر  اگه شیر خود ...

نه هیچکس نیست کمکم کنه. کاش یکم درک کنن کمک نمیخوام. دستت درد نکنه عزیزم

کسایی که می‌خونید قبل از بارداری شوهره رو قشنگ شیرفهم کنید که شش ماه اول بچه کولیکی باشه دردسر زیاد داره به هر شکلی که می‌تونه باید همکاری کنه حداقل تو مخ نره

استارتر یه کمکی بگیر ، غذا از بیرون بگیر ، یکی بیاد خونه تمیز کنه یه کارایی که برات سخته رو کمکی بگیر برات انجام بده حتی یه روز در هفته هم اگر بیاد خوبه ،  آشپزی یه هفته رو مثلا بگو انجام بده فریز کن سعی کن دنبال یه راه حل باشی به جای داد بیداد کردن و دعوا کردن موقعی که آروم هستین جفتتون با هم حرف بزنین راه کار پیدا کنین 

شوهرت یا باید از جیب مایه بذاره یا خودش کمک کنه تو هم آدمی نیاز به خواب داری شوهرت دقیق نمیدونه که چه وضعیتی داری باید اینو براش روشن کنی بهش بفهمونی ولی نه با دعوا بلکه با حرف زدن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
عزیزم طبیعیه بخدا همه‌ی ما این روزا رو تجربه کردیم ولی خوب همسرت باید کمکت کنه بچه رو ببر دکتر اگه ت ...

ننو گرفتم فایده نداره اصلا. میگه همش بغل باشم تو بغل هم گریه میکنه. تهرانم. باشه میبرم . واقعا اگه دکتر خوبی باشه. دستت درد نکنه. به امید اینکه شرایط بهتر بشه

دکتر زیاد بردمش. ولی آموزش بچه داری نه. کجا باید برم

نمیدونم والا 

سرچ کنی حتما پیدا میکنی 

بالاخره پیدا کردن قلق بچه و تنظیم خوابش و این داستانا نیاز به اموزش دیدن داره 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
ننو گرفتم فایده نداره اصلا. میگه همش بغل باشم تو بغل هم گریه میکنه. تهرانم. باشه میبرم . واقعا اگه د ...

دکتر خیلی خوبیه فلکه سوم تهرانپارسه ببین کم کم بغلی بودن رو از سرش بنداز من اصلا دخترمو زیاد بغل نمیگرفتم ولی شوهرم اره الان دخترم نزدیک دوسالشه از غروب که باباش میاد بغلشه تا بخوابه ولی اصلا بغل من نمیاد و شوهرم بابت این قضیه پشیمونه بعضی وقتا واقعا خستس ولی دخترم ولش نمیکنه