2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی برایه کنکور میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 37 پست
چه خوب موفق باشید❤️ سلام دکتر وقت بخیر برنامه ای که میدین شامل امتحانا و پرسشای عادی مدرسه ، نهایی ...

عزیزدلم اگر مقدوره اینجا یا شخصی ایدی تلگرام بدید ویس بدم خدمتتون

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
عزیزدلم اگر مقدوره اینجا یا شخصی ایدی تلگرام بدید ویس بدم خدمتتون

@TANI_Oo

خیلی ممنونم❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلمهرجا مشاوره میگیرید موسسات نگیرید❤️من خودم ۳سال مشاور بهترین موسسات بودم و سبکشون رو پیشنهاد ...

درود ببخشید میشه ایدی تلگرام یا چیزی اگر دارید بدید و  اینکه خرداد خیلی زوده یکم بیشتر نمیشه وقت بزارید من تازه ۲ تیر امتحانام تموم میشه..

اینجا الکی تبلیغ میکنن اعتماد نکن خیلی

هعی اخه از طرفیم نمیخوام عقب بیوفتم  خودمم ک میخونم خیلی خطا دارم یا منبع اشتباه انتخاب میکنم یا  هزارتا اشتباه دیگه ک باعث میشه کلی عقب بیوفتم

https://t.me/+cj2-hcqslHtkZjNkگروه رقابتی تو تلگرامه

ممنون ولی گروه  بدردم نمیخوره  خیلی وقت میگیره و من حواسم زود پرت میشه میخوام تا جای ممکن از فضای مجازی فاصله بگیرم فقط برای گزارش و.. بیام

من زخم خوردم دوتا مشاور داشتم فقط همشون پول براشون مهمه ی برنامه چرت میدن برات وای از اینکه ی روز حا ...

مجبورم راستش نمیتونم مشاور حضوری پیدا کنم مگه اینکه سالی یبار برم ببینمش واقعا جای بدیم یه مشاور حضوریم گرفتم اینجا اشغال بود طرف جواب ادمو نمیداد اصن

اگه میشه معرفی کنید لطفا

بله چرا که نه استاد پیمان قدرتی 

آیدی ایتا یا تلگرامشون خواستید درخدمتم میدم 

درباره‌ی کلاس های ریاضی حتماااا بهت توصیه میکنم بخدا نرفتی یعنی زدی تو شانس خودت

هعی اخه از طرفیم نمیخوام عقب بیوفتم خودمم ک میخونم خیلی خطا دارم یا منبع اشتباه انتخاب میکنم یا هز ...

ایدیتون رو شخصی بذارید بهتون پیام میدم

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

سلام عزیزم. مشاوری که من میشناسم خانم مهدیان هستن ،اصفهان دفتر مشاوره داره ، غیر حضوری هم فعالیت دارن.. تلفنشون رو براتون میفرستم، امیدوارم کمک مثبتی کرده باشم.موفق باشی🌹

09910224428

2810