2777
2789
عنوان

یه جنین ۸ماهه رو چیکار کنه آدم؟میشه از بینش برد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 43 پست

بعد فکر کردی ماها همه مون زندگیمون گل و بلبل بوده مثل پرنسس باهامون رفتار شده!!!

منم یاد رنجایی ک کشیدم میوفتم این روزا ک باردارم بیشتر حرص میخورم ولی سعی میکنم راه مادرم رو ادامه ندم البته امیدوارمممم ولی تمام تلاشم رو می کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كشتنش گناهه خيلي كاش حامله نميشدي اصلا 

به دنیا آوردنش هم گناهه 

خدا منو هیچوقت نمیبخشه 😔😔😭😭😭😭 لعنت به من 

لعنت به من

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
من در کل موافق سقط جنینم ولی هشت ماهه دیگه جنین نیست عزیزم. نوزاد کاملیه که فقط هنوز اون توئه. دچار ...

اصلا مشکل مالی نداریم

مشکل مغز شوهرمه‌ به خاطر همین میترسم دخترمم تو بچگی آسیب روانی ببینه 🥺🥹🥹🥹 دخترم و خدا هیچوقت منو نمیبخشن. که همون اول اقدام نکردم و گذاشتم ....

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

اول مارو روشن کن اخلاق بابات چه ربطی به بچه تو داره؟؟ مگه بچه ت رو پدرت قراره بزرگ کنه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بزار بیاد ببینی مژه هاشو لباس کوچولو شو وقتی خوابه دستاش کشته یه کوچولو موی مشکی نرم رو سرشه دلت میا ...

شما اصلا فهمیدی من چی میگم؟

من عاشق بچه م

ولی اینکه اون بچه تو چه شرایطی با چه پدری بزرگ شه خیلی مهمه

من کلی برنامه براش چیده بودم

ولی باباش خیلی منفور شده حالم ازش‌ بهم میخوره دیگه 

اصلا دوسش ندارم 

ازش متنفر شدم 

چطور میتونم به بچه عشقو یاد بدم 

خدا نمیبخشتم

دخترم نمیبخشتم. 

اشتباه کردم وقتی یه ماهه بود اقدام نکردم 😔😔😔😭💔

تا الان فکر نکردی باردار شودی بعد هشت ماه تازه یاد سقط افتادی اگه به هر دلیل بچه نمیخواید قبل از بار ...

سفت و سخت جلوگیری میکردم 

بعد ۷ سال مصرف قرص یهو باردار شدم

گفتم یعنی چی؟

متخصص زنان گفت سرما. نخوردی گفتم چرا ولی همیشه خوردم گفت گاهی سرماخوردگی باعث شکست این روش‌میشه

گفت سونوگرافی بگیر ببینیم چند وقتشه برا سقط میشه کاری کرد؟

وقتی تو سونوگرافی دیدمش. دلم نیومد گفتم توکل به خدا 🥹 کلی براش برنامه چیدم ولی الان کم آوردم‌

خیلی کم آوردم 

به خودت بگو من یه مامان قوی هستم و یه تار موی بچم را به دنیا نمیدم  اون خیلی کوچولو هست به مام ...

با اون خوبم از رابطه اون با باباش میترسم

میترسم باباش سرش داد بزنه

یا جلو چشم اون منو دعوا کنه و بچگیش و شخصیتش. داغون شه 

میترسم به خاطر اخلاقای باباش مث من شه و هیچوقت نتونه از زندگی لذت ببره

سفت و سخت جلوگیری میکردم  بعد ۷ سال مصرف قرص یهو باردار شدم گفتم یعنی چی؟ متخصص زنان گفت سرم ...

عزیزم اون الان یه نوازد کامل توکلت به خدا باشه مطمن باشه میتونی یه مامان خوبی براش باشی به چیزا منفی فکر نکن گذشته دیگه گذشته الان فقط به بچه ات فکر کن 

خب چرا بجای اینکه راه پدرت رو نری و سعی کنی یه مادر خوب باشی میخوای صورت مسئله رو پاک کنی  اون ...

چرا شماها نمیفهمید

من یه مادر قوی مثل مادر خودم‌

سعی میکنم همه چیو اوکی کنم 

ولی باباش یه بار سرش داد بزنه

یا یه بار منو جلو اون دعوا کنه

زندگی بچه نابود میشه

میشه یکی مثل من که با وجود موفقیت و .... هیچوقت احساس لذتی تو زندگیم نکردم 

متوجهی؟

پدر تو زندگی دختر خیلی مهمه 

کلا. والدین تو زندگی بچه ها دوتاشون مهمن نه یکی شون

اول مارو روشن کن اخلاق بابات چه ربطی به بچه تو داره؟؟ مگه بچه ت رو پدرت قراره بزرگ کنه 

بابای بچه م اخلاقاش‌ مثل بابای خودم شده.

میترسم دخترمم مث من آسیب ببینه از باباش.اوکی؟؟؟؟

سلام عزیزم

من شما رو یادم هست

این تاپیک رو که دیدم یاد گذشته خودم افتادم

درخواست دوستی می‌دم

اگر دوست داشتی میتونی باهام صحبت کنی

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
سفت و سخت جلوگیری میکردم بعد ۷ سال مصرف قرص یهو باردار شدمگفتم یعنی چی؟متخصص زنان گفت سرما. نخوردی گ ...

مثل منی  اگه خلاص شدی به منم بگو. من که هر مار کردم نتونستم از بین بره الانم اگه یک نفر بگه چی بخورم که تو شکمم ایست قلبی کنه یک عمر دعاش میکنم چون شرایط اسفباری دارم. دشمن نبینه