2777
2789
پماد آنتی فیشر باربج بگیر هرشب بزن مقعدت فشار بده یکم پماد بره داخل خوب میشی سعی کن یبوستتم برطرف بش ...

جدی؟ اصلا نمی دونم چرا این طور شدم ی چیزاییم تو نت خوندم عین چی میترسم برم دکتر هی امروز فردا می کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین وقتی ملتهب میشه خیلی بزرگ میشه، من یه پیشنهاد برات دارم ، اگر برات سخته ویزیت با پزشک آقا ، میت ...

میتونم عکس نگریم فقط باهاشون صحبت کنم ؟

بعد حتما باید مال شهر خودمون باشه یا ن فرقی نمیکنه

میتونم عکس نگریم فقط باهاشون صحبت کنم ؟ بعد حتما باید مال شهر خودمون باشه یا ن فرقی نمیکنه

دکتر تا نبینه ، نمیتونه بهت راه درمان بده ،من برای وقت عمل رفته بودم یه خانومی اومد دخترش باردار بود استراحت مطلقی بود از اونطرفم هموروئیدش بشدت خونریزی کرده بود مامانش میگفت نمیتونه بیاد دکتر گفت عکس بگیرن بفرستن دارو بدم براش ، ن فرقی نمیکنه دکتر از کجا باشه ، یه پزشک خوب پیدا کن از اسنپ یا اونایی که ویزیت انلاین میدن 

انجام دادم .امپول بی حسیش کمی درد داره ...یه هفته هم طول کشید تا خوب بشه .و زمان دستشویی رفتن درد داشتم و مرتب مسکن خوردم ..اونطور که تبلیغ میکنن بدون درد نیست ...ولی دو ساله انجام دادم و خدارو شکر برنگشته