2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش شماهم همیم مشکل رو دارین؟

آره منم دارم ولی متاسفانه نرفتم دکتر

عفونت رحم و پولیپ دارم دنبال اینام اول چون پریدای دردناکی دارم

بعد برم سراغ این وخیلی ازمعاینه خجالت میکشم

شما رفتی معاینه سخت نبود؟ 

آره منم دارم ولی متاسفانه نرفتم دکتر عفونت رحم و پولیپ دارم دنبال اینام اول چون پریدای دردناکی دارم ...

ایشالا خوب بشی عزیزم

اره من رفتم نه سخت نبود فقط یکم خجالت آوره چون باید حالت سجده بشی دکتر بهم پماد آنتی هموروئید داد هر ۱۲ ساعت بزن رو برآمدگی ولی خوب نشد من الان یکساله درگیرم 

چند وقت پیشم تاپیک زدم برای درمان هموروئید ی خانم جواب داد که مامان منم درگیر بوده رفت پیش دکتر درمان نشد از طب سنتی کمک گرفت درمان شد ی شماره هم بهم داد نمیدونم زنگ بزنم یا نه

از شما بدون درد و خونریزی؟

ایشالا خوب بشی عزیزم اره من رفتم نه سخت نبود فقط یکم خجالت آوره چون باید حالت سجده بشی دکتر بهم پما ...

من از بعد زایمانم شروع شد ولی همیشگی نبود یوقتا که یبوست میشدم بود، ولی الان چند ماهه همیشه هست، خونریزی خیلی کم گاهی، ولی درد داره

البته من پیش دکتر زنان و زایمان رفتم

لیزرو این دکتر بهت پیشنهاد داده؟؟ 

من لعنتی عفونت مقاوم ب دارو جواب نمیده

موندم والا چیکار کنم

اینسری پاپ اسمیر اینا هم دادم ولی هنوز وقت نکردم ببرم دکترم ببینه

من از بعد زایمانم شروع شد ولی همیشگی نبود یوقتا که یبوست میشدم بود، ولی الان چند ماهه همیشه هست، خون ...

اها حتما پیش دکتر برین تا دردش بیشتر نشده

من عقدم بخاطر یبوست اینجوری شدم هیچ دردو خون ریزی نداره دی چه برسه زایمان کنم

ایشاالله خوب شین به سلامتی کامل برسین

من از بعد زایمانم شروع شد ولی همیشگی نبود یوقتا که یبوست میشدم بود، ولی الان چند ماهه همیشه هست، خون ...

حتما پیش دکتر برین تا دردتون بیشتر نشده

من ن درد داره ن خونریزی در اثر یبوست اینجوری شدم هنوز زایمان نکردم چه برسه ک زایمان کنم

ایشاالله خوب بشین و ب سلامتی کامل برسین

اها حتما پیش دکتر برین تا دردش بیشتر نشده من عقدم بخاطر یبوست اینجوری شدم هیچ دردو خون ریزی نداره د ...

همچنین شما❤️

حتما همیشه اولش پیگیری کنیم درمان راحتتره

که من تازه فهمیدم😉

وای تروخدا منم راهنمایی کنین من رودم عمل کردم بعد ار اون هموروئید گرفتم دردناک و با خونریزی زیاد هست ولی تازه ۲ ماه هست دارم بنظرتون با پماد و شیاف درمان میشه؟ حیلی ناراحتم هنوز۲۲ سال دارم این دردای مسخره اومده سراغم😔