2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجادارن گلم؟باید سوا خودم بخرم؟

همونجا قبل اینکه عمل کنن سوال کن بپرس پمپ درد دارین فکر کنم باید همسرت هم رضایت بده دقیق یادم نیست یا زودتر زنگ بزن بیمارستان بپرس با اون راحت راحتی اصلا درد نداری بعدش حین عمل هم که بی حسی عمده درد سزارین وقتی هست که بی حسی می‌ره که با پمپ درد تقریبا دردت صفر میشه

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
عه خواهرخانواده ک بدردهیچی نمیخورن دارم انگارنذارم.من سرطبیعی دقیقاهمینحوربودم نه میتونستم یک هفته ر ...

منم بچه ی ده ماهه داشتم دیگه زاییدم بخدا مثل دوقلو هر روز تو بیمارستان بچه زردی داشت شکمم پاره منم چاق بودم شکمم افتاده بود روی بخیه ها شهر جنوب بودم داغ عرق بخیه ها میسوختن.خواهر مادر که اصلا نمیومدن طرفم خدا لعنتشون کنه خیلی پستن

هی ادم چی بگه ازخانواده شانس نیاوردیم 

من با بچه ی کوچیک باردارم بودم بارداری پرخطر دکتر بهم هشدار داد شبا تا صبح مینشستم شیر خشک واسه بچم درست میکردم میدادمش.از اونورم زایمان کردم شبا با دوتا بچه ی شیرخوار تا صب به این شبد میدادم دیگه به اون دیگه شیشه میشستم آب جوش میاوردم هی بخدا کارم شده بود همین دخترم کولیک داشت و رفلاکس پنهون تا صب رو پام.دیگه به آشپزی و کار خونه نمیرسیدم رنگ بیرون نمیدیم هیچوقت