2777
2789
عنوان

خانوما بیایین راهنمایی کنید

41 بازدید | 7 پست

سلام خانوما 

من از سال ۹۰تهران زندگی میکنم 

شوهرم دوتا مغازه لبنیات داره 

یکیش سمت نارمک 

یکیش هم شهرری 

من خودم شهرری زندگی میکنم سمت مغازه دومی 

مستاجر هستم

الان شوهرم ی خونه دیده پاکدشت ۱۲۰متر 

نوساز کلید نخورده همه چی فول امکانت 

ظهر اومده میگه اوکی بدی بخریم بریم اونجا ولی مغاره ها تهران باشن رفت آمد کنم 

بچه ها ب نظر شما بخرم خونه رو برم پاکدشت 

یا همینجا تهران مستاجر بمونم ؟

میشه بگین چیکار کنم درسته ؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم من پاکشت کار میکردم و به خاطر مسافت زیاد از تهرانسر اومدم شهرری زندگی میکنم.

این که کجا خونه لخری بستگی به خیلی چیزا داره اما من نظر شخصیم اینه که اولا نزدیک محل کار همسرت باشه بهتره،اینجوری کاری هم پیش تومد راحتی.دوما مسیر پاکدشت خیلی شلوغه،و خب پاکدشتم جای خوب داره ولی من باشم متراژ پایبنتر ولی جای خوب شهرری مثلا دیلمان میخرم.اینجوری هم صاحبخونه ای هم بلاخره هر چی بگی شههری جزئی از تهران محسوب میشه،از طرفی هم نزدیک شوهرتی،

ببین عزیزم من پاکشت کار میکردم و به خاطر مسافت زیاد از تهرانسر اومدم شهرری زندگی میکنم. این که کجا ...

اره خودمم دو دل هستم 

دوس ندارم شوهرم تو این ترافیک بره بیاد 

۱ظهر باید بره ۱۲شب مغازه ها رو ببنده

فک کن کی میرسه خونه 

خیلی مسیر اذیت کننده اس 

من با بچم کلی باید تنهایی بکشم 

برای همون نزدیک مغازه هاش باشم بهتره حداقل نگرانی ندارم

اره خودمم دو دل هستم  دوس ندارم شوهرم تو این ترافیک بره بیاد  ۱ظهر باید بره ۱۲شب مغازه ه ...

اره بابا.جاده ی پاکدشتم خیلی بده،همش ماشین سنگینه.من که هر بار میرفتم می اومدم پدرم در می اومد.

من که میگم یه متراژ کمتر تهران بخر،نزدیک شوهرت باش.زپرشد ملک تو همین شهرری قطعا از پاکدشت بیشتره و یکی دوسال بعد انشالا میتونی بزرگترشو بخری