|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•||•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱خنده کن تا جای خون در من عسل جاری کنیبی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت• نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه