2777
2789

من چندماهه از زایمانم گذشته ولی هنوز شکمم گنده است گن هم بسته ام اثر نداشت وزنم داره میره بالا 

وقتی هم رژیم میگیرم چون بدنم ضعیفه سرگیجه بهم دست میده،خیلی ناراحتم من قبل زایمان اصلا شکم نداشتم کمرم باریک بود ولی الان😭😭

من دوبار بارداری داشتم که چندقلویی بود 

من برنینگ فت تونسنم لاغر شم که خود دکتر منوچهر محمد بیگی برام تجویز کرده بود 

بعلاوه اینک گفت چایی سبز بخورم و صبح باید پیاده روی میکردم 

تونسنم وزنم ب حالت اول برگردونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوبار بارداری داشتم که چندقلویی بود  من برنینگ فت تونسنم لاغر شم که خود دکتر منوچهر محمد بی ...

خواهرم میگفت ماشفیت بخور زود جواب میده 

ولی من مشکلم فقط شکمه ردی اونم نمیدونم تاثیر داره

اها بادم رفت بگم  من ویتامین e  برای ریزش مو  کلسیم  اینا هم داده بود مولتی ...

اع چه جالب من ریزش مو شدید دارم پس باید ویتامین eبخورم 

قرص آهن میخورم جواب نمی‌داد میخواستم برم کوتاه کنم

اع چه جالب من ریزش مو شدید دارم پس باید ویتامین eبخورم قرص آهن میخورم جواب نمی‌داد میخواستم برم کوتا ...

برای ریزش مو حتما روزی ۱۴ تا ۲۰ تا دانه بادام بخور اول تو اب بخیس بده پوستشون رو بکن چون پوست بادام یبوست میاره بعد یک هفته ریزش مو قطع میشه

برای کوچک شدن شکم ماست شیر خیار سبز گوجه سیب زمینی ماکارونی یک مدت نخور حبوبات گوشت گوسفندی مرغ تخم مرغ حتما بخور هر شب شکمت رو با روغن زیتون یا کنجد یا سیاهدانه چرب کن بین خواهر گلم اول فردا دور شکمت رو اندازه بگیره ۲۰ روز بعد هم اندازه بگیر اگه پنج سایز کمتر نشده بود هر چی دلت خواست به من بگو

حتما بعد صبحانه یک ساعت بعد میان وعده میوه یا یک مشت نخود کشمش بخور در روز هر موقع دلت ضعف زد خرما یا توت خشک بخور شکر و نبات رو هم از زندگیت حذف کن برنج یک بار در روز بیشتر نخور اونم ۸ قاشق خورشت ۵ قاشق 

2810