2777
2789
عنوان

بیایین دوستان

38 بازدید | 9 پست

نامزدم میخواد برا عید قربان گوسفند برام بیاره،دیروز پیام داد چون نصف پول گوسفندو بابام میده خودمون قربونی میکنیم نصفشو برات میاریم

منم خیلی دلم شکست،نوشتم رسمه کل گوسفندو میبرن خونه دختر قربونی ک کردن نصفشو خونواده دختر میفرسته برا پسر بعد نوشتم نترسین همشو نمیخوریم اخرشم نوشتم پول سهم خودمونو من خودم برات میفرستم!!

اخرشم نامزدم نوشت این چه حرفیه ....قرارشد کل گوسفندو بیارن

از دیروز دلم واقعا شکسته.هر لحظه اشکم دارع درمیاد

من خونوادشو خودشو تو این گرونی درک کردم هیچ مراسمم تاحالا طلا نخواستم تا تو فشار نیفتن،حالا اینا از ترس اینکه ما گوسفندو نصفشو ندیم میخواستن خودشون قربونی کنن نصف برام بفرستن درحالیکه ما همچین خونواده ای نیستیم

خوب گفتی بهش 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق دارم ناراحت شم؟

اره واقعا . ولی دیگه جوابشو دادی و قرار شد بیارنش ب دل نگیر و خودتو اذیت نکن❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
2803
خیلی دلم شکسته حس میکنم دیگه قلبم خالی شده محبتی ب همسرم ندارم

از همین الآن،اگه میخوای ادامه بدی،بدون که بابت از خودگذشتی و افراط در کم توقعی بهت کاپ نمیدن،میشه وظیفت،پس طوری رفتار کن که اگر زمانی از خواستت چشم پوشی کردی یا به کمتر از خواستت قناعت کردی،پیش چشم همسرت جلوه کنه و ممنونت باشه،عبرت بگیر

2804