2777
2789
عنوان

سقط 5 هفته ای

934 بازدید | 25 پست

کسی هست بتونه کمکم کنه من تو 5 هفته یه لخته بزرگ دفع کردم با قرص سقط شده یعنی یا باید یه تیکه گوشت دفع کنم کسی تجربه سقط تو 5 الی 6 هفته داشته بتونه کمکم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه لخته بزرگ بود یعنی سقط کردم؟ 

بله عزیزم،منم دقیقا ۵ هفته سقط داشتم،اصلا هیچ تفاوتی با پریودی نداشت،،دکتر میگفت چون اقدام کردین و حواستون جمع بوده متوجه بارداری شدین وگرنه خیلیا اینو تجربه میکنن،ولی چون انتظار بارداری ندارن،فکر میکنن پریودشون عقب افتاده،درستم میگفت چون در واقع یک هفته پری عقب میوفته و چیز خاصی نیس

بله عزیزم،منم دقیقا ۵ هفته سقط داشتم،اصلا هیچ تفاوتی با پریودی نداشت،،دکتر میگفت چون اقدام کردین و ح ...

چون دیگه درد ندارم هست کم هست خون ریزی ام کمه شنیده بودم باید یه تیکه گوشت و کیسه زرد ک مثله بادکنکه دفع بشه فقط یه لخته بزرگ دفع شد با چند تا ریز ریز و تمام 

دوس داشتی بگو چرا سقط کردی

حاملگی خارج از رحم گلم متوجه بارداری شدم آزمایش و سونو دادم دکتر گفت باید سقط کنی اونم زود با قرص انجام دادم الان بهشون پیام میدم جواب نمیدن نمیدونم سقط شده یا نه 

حاملگی خارج از رحم گلم متوجه بارداری شدم آزمایش و سونو دادم دکتر گفت باید سقط کنی اونم زود با قرص ان ...

خب خدارو شکر ک مشکل داشتی خب ۵ هفته کوچیکه احتمالا همون لخته بوده منم ۹ هفته ای سقط کردم در حد همون لخته بود 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

چون دیگه درد ندارم هست کم هست خون ریزی ام کمه شنیده بودم باید یه تیکه گوشت و کیسه زرد ک مثله بادکنکه ...

نه عزیزم،اون کیسه زرد که تشکل شده در حد میلی متره،،یعنی یه یک سانتم نمیرسه..اگه خیلی نگرانی یه سونو بده که رحم رو بررسی کنه ببینه چیزی مونده یا نه،،ولی به نظر من که چیزی نمیمونه،بیخودی هی خودتو دستکاری نکن،،الان قشنگ چیزای گرم بخور،دمنوش زنجبیل و زردچوبه و عسل بخور،زیر شکمتو با روغن سیاهذونه چرب کن،،بعد پری هم اقدام کن،ایشالله دوباره باردار میشی.چون بدنت آماده اس،،البته اگه دوس داری 

خداروشکر پس برای اینکه مطمئن شم چیکار کنم به غیر از سونو و اینا خیلی هزینه اش سنگین شد برام مخصوصا ق ...

صبر کن هفته دیگه آزمایش خون بده

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
نه عزیزم،اون کیسه زرد که تشکل شده در حد میلی متره،،یعنی یه یک سانتم نمیرسه..اگه خیلی نگرانی یه سونو ...

این قرص و هزینه های سونو و اینا سرسام آورده کاش یه روشی بود بدون سونو می‌فهمیدم چیزی مونده یا نه 

این مدت خودمو بستم به گرمی جات 

سنم کنه هنوز زوده برای بچه داری 😂🤦‍♀️

جدی؟ نباید چند تا بیاد؟ حس میکنم جفت بوده آخه 

خونریزی داری هنوز؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.