2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا که میبینم دلم میخواد سرمو بکوبونم دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 111 پست

من با اون عزیزانی ک میگن نباید بهش توجه میکردی موافق نیستم

اون آدم ـ و آدمایی مثل اون ـ تمامِ اون هزینه‌هارو کردن که بتونن توجهِ دیگرانو بخودشون جلب کنن، پس اگ توجهت بهش جلب شده اصلا کارِ عجیبی نکردی!

اما چون سعی میکنیم به آزادیِ دیگران احترام بذاریم، توی چنین شرایطی بهترین کار اینه که سعی کنیم ـ سعـــــی کنیم ـ از روی ظاهرش درموردش قضاوت نکنیم، و بهش حق بدیم ک دوسداشته اونجوری تیپ بزنه،  دگ نهایتِ رفتارِ روشنفکرانه‌ای ک میشه داشت همینه

کاش این بچه خا جمع بشن از سایت 

یه بتو چه بماله یادگرفتن همه جا میگن.اون مغزتون بکار بنداز خیلیا میگرن دارن با عطر سر درد میگیرن،ناخون بلند زیرش آلودگی جمع میشه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با حجابش مشکل ندارم ولی بعضی از خانما فکر میکنن اگه کسی اینطوری هست دیگه نباید به ناخن و ادکلن و مسایل بهداشتیشم کسی گیر بده چون خیلی با کلاسه و خاص نباید بهش چیزی گفت که زیر سوال نریم😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من ی سری واسه زایمان رفته بودم درد زایمان برام بسه نبود چند تا از پرستارا اومدن منو انتقال بدن بخش دیگه یکیشون که یهویی خواست دستمو بگیره اون ناخونایی جادوگریش فرو شد دستم ی جوری شد انگار گربه پنجول انداخته حالا برداشته میگه وایی ببخشید حواسم نبود منم گفتم درد و زهر مار که حواسم نبود من حال خودمو ندارم،الان با این درد به مرگ خودم راضیم😑 اینقدر اعصابم خورد شد همونجا زنگ زدم سرپرستار صدا زدم گفت حتما رسیدگی میکنه،،بی‌شعور انگار اومدن عروسی،هر وقت رفتین عروسی اون وقت ایجوری چیتان پیتان کنین محل کار جای عقده گشایی نیست😑

اسی بحث رعایت نکردن نیست شما کلا با اون خانم مشکل داری وگرنه مثلا همین فیلر کجاش ممنوعه یا باعث الودگی و اذیت بیمار میشه. شما خودت رعایت میکنی همینش بسه 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
چه ربطی به حجاب داره من کی از حجاب حرف زدم 😐

عزیزم محل نزار قفل کن

همینا برن بیمارستان همچین جیزی ببینم خودشون صداشون در میاد

حالا بهداشتشو نمیدونن تا با شوهرشون حرف بزنه اینجا تاپیک میزنن فلانی عشوه اومد

نمیگه رفته بخیه کنه میگه زمان بخیه دست میکنه نه بقیه کارا 

ببین گلم

کلا برای هرنوع پروسیجری باید قبلش دست ها شسته یا هندراب بشه

چه دستکش بپوشه چه نپوشه

اگر ناخن بلند باشه دست ضدعفونی نمیشه

و اینکه باعث خراش و ناراحتی پوست بیمار میشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
چرا گارد میگیرید سر هر مسئله ای درست میگن دیگه محیط کار قوانین خودشو داره من که با بیمار عفونی و آسم ...

ایشون میگه ناخن کاشت و ژلیش اصلا فرق بینشو نمیدونه مگه میشه یه آدم همزمان جفتشو انجام بده پس اینجوریم که ایشون گفته نیست اصلا میگیم باشه ناخنش بلند نباشه لب ژل بزنی یا روپوش کوتاه باشه چه آسیبی میتونه به بیمار وارد کنه 

اونوقت تو از کجا میدونی اون رفته بخیه بزنه شاید اصلا هنوز درسشون به اونجا نرسیده اون‌دکتری که اینا ر ...

من خودم پرستارم کارآموزی هم که میرن باید بزنن تا یاد بگیرن، من هم نگفتم ایشون رفته چکار کنه کلی گفتم بخاطر این ناخن نباید بزارن چون میکروب و ویروس جمع میشه زیرش وباعث انتقال عفونت میشه تازه تو ای سی یو مرتب باید دستاتو بشوری برای جلوگیری انتقال بیماری بین مریض ها حالا خودش هیچی

فعلا که بیرون پر این ادم هایه اسی برای اونا نگفته

ایشالا بوقتش😄🥴

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡