2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا که میبینم دلم میخواد سرمو بکوبونم دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 3174 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست کش نمینونه کنه دستش چون تنگه برای بخیه زدن باید کنه دستش تازه جواهرات هم ممنوعه

اونوقت تو از کجا میدونی اون رفته بخیه بزنه شاید اصلا هنوز درسشون به اونجا نرسیده اون‌دکتری که اینا رو میبره با خودشون خیلی بهتر از منو و شما میدونه چی غلطه چی درست

خب الان تهش چی؟

مقصود این تاپیک چیبود؟ که دو جبهه شدین میزنین تو سر همدیگه!

مشکلت رعایت نشدن قانون اون کلاس و محیط نیس مشکل شما حجابشه. با تیپش مشکل داری

بیرونم میدیدیش همینارو میگفتی😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اسی به اینایی که میگن به تو چه توجه نکن یه جمله بلدن بگن همش همینو میگن :) کاش یکم فکر کنیم قبل حرف زدن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

زیبا بود کاش همه انقد شعور و فرهنگ داشته باشن ک بفهمن پوشش همه فقط ب خودشون مربوطه ن دیگران 

خانوم میفهمی محیطی که بیمار رفت و امد میکنن بهداشت مهمه ناخون کاشت و عطری که انقدر زیاد باشه که بیمار رو ازار بده به خودش ربط نداره با فرهنگ بودن نیست بیشعوریه چرا تفکیک نمیدید بابا مردم حقوقی دارن نسبت بهم شغل ها مخصوصا که با سلامت ادم ها سر و کار دارن قانون داره 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین دوست عزیز ایشون دیگه خیلی پیاز داغشو زیاد کرده مطمئنم بعدشم پرستار دستکش دسته حین کار ناخنش فکر ...

چرا گارد میگیرید سر هر مسئله ای درست میگن دیگه محیط کار قوانین خودشو داره من که با بیمار عفونی و آسمی چندین ماه بیمارستان بودم میفهمم چقد ممکنه ناخن و ادکلن و ... یه پرستار برای بیمارم خطرناک باشه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

یلحظه تصورش کردم حالم بد شد متنفرم از چهره های بالبهای باد کرده و مژه های پر و.. آرایشهای غلیظ اصن آدم نمیتونه نگاه کنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب الان تهش چی؟ مقصود این تاپیک چیبود؟ که دو جبهه شدین میزنین تو سر همدیگه! مشکلت رعایت نشدن قانون ...

فعلا که بیرون پر این ادم هایه اسی برای اونا نگفته

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب الان تهش چی؟ مقصود این تاپیک چیبود؟ که دو جبهه شدین میزنین تو سر همدیگه! مشکلت رعایت نشدن قانون ...

چه ربطی به حجاب داره

من کی از حجاب حرف زدم 😐

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم