2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ناراحته میخواد بهشون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3630 بازدید | 129 پست
شما چرا کامل نمیخونین تو فامیل ما شام نمیده هیچکس  بدیم ندیم هم کادو هامون بالا ۲۰۰ نیس کلا ۲ ...

من کامل خوندمم متوجه شدم حالتای مختلفشو بهتون گفتم حالا شما از انتقادو نظر مخالف ناراحت میشید و فقط رای موافق میخوای من معذرت میخوام که واقعیتو گفتم

منم واقعا ناراحت شدم چون وضعمون زیاد خوب نیس ادم حساب نکردن 

یه تیکه مینداختی بهشون میگفتی بابا فلانی ترسیدی بیای کادو بدی ما کادو تو نخواستیم فقط یه سر میمومدی بقیه میدیدن بچه ام پدربزرگ و دایی داره 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر چقدر  دیت خالی که نمی اومدن اوناهم کادو میدادن  نداشتنم هم مجبور نبودن مهمون دعوت کنن ...

شما واقعا بد حرف میزنید خوبه استارترم نوشت زیاد بودن بازم غیر مستقیم طعنه میزنی

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
چقدر پررویی نظر کسی را هم قبول نداری  خدایی این پررویی را قطعا چدر و برادرت ازشما و شوهرت دیدن ...

میدونین پرو نیستم ک ما شرایطمون یکی نیس درک نمیکنین 

هر چقدر بگم بی فایدس من و شوهرم تو هر مناسبتی رفتیم شده روزی حتی میوه هم ندادن خب ما تازه ازدواج کردیم اولین بارمون بود شرایط شام و اینا نداشتیم فقط بخاطر دورهمی زن و مرد همه رو دعوت کردیم پس چرا وقتی اونا اینجور مهمونی میدم ما میریم حالا ک نوبت ما شده افتخار نمیدن ب همچین مراسمی ک از مراسم اونا بخدا خیلی خوب بود  

کارشون زشت بود نیومدن ولی کار شماهم زشته ک شام ندین مردمو گشنه از خونتون بیرون کنید اگر توانشو‌ندار ...

کادویی ک حتی خرج میوه و شبرینی هم نشد همین الانشم پولی ک خرج کردمو جمع نکردم شام میدادم ک کلا ضرر دوماهمون میشد

عزیزم

خداییش شما رو هدیه مردم حساب باز کردبد؟ 

نباید این همه جمعیت گرسنه اونم زنو مرد 

زنونه میگرفتی،. یه مختصر پذیرایی عصرونه می داذی 

زنونه مردونه، هدیه هم بدن گشنه هم برن

نا اینطوری نمیگیریم

وضع مالیمون هم نکشه، نمیگیریم، خانواده اصلی... 

حداقل مادر و پدرش و مادر و پدرت با خودتون 

با یه شام گرم و مدل مهمونی

نطمینا هدیه های خوبم می گرفتی 

خوش هم میگذشت

کارشون زشت بود نیومدن ولی کار شماهم زشته ک شام ندین مردمو گشنه از خونتون بیرون کنید اگر توانشو‌ندار ...

میگه هرکاری هم کنی آخر صدتومنو کادو میدن ارزش ندارد.فامیلای ماهم همینطوری مفصل ترین جشنم بگیری صدتومنو میدن میرن بخاطر همین من کلا جشن نمی‌گیرم چون بهم فشار میاد بخوام واسه اینجور آدما انقد هزینه کنم.از طرفی هم دلم میخواد جشنای قشنگ و فیلمبرداری داشته باشم ولی خب این دوتا کنار هم جم نمیشه یا باید خرج کنم از کیسم بره بی توقع یا باید خرج نکنم و بدون جشن بمونم ک من گزینه دوم رو انتخاب کردم .اینکه بیام بگم من خرج نکنم همه هم پاشن بیان نیایند ناراحت میشم ال میکنم با میکنم دیگه مسخره بازیه منکه نمیتونم زوری ی جشن قشنگ بگیرم و خرج هم نکنم وقتی دور بریام اعتقاد ب مفت خوری دارن و منم اعتقاد ب باج ندادن و درومدن خرج مراسم 

من کامل خوندمم متوجه شدم حالتای مختلفشو بهتون گفتم حالا شما از انتقادو نظر مخالف ناراحت میشید و فقط ...

اصلا .

خب چی میشد بیان مثلا خود شما وضعتون خوب نبود شام نمیدادی خود پدر و برادرتم ک هرروز خونته اونروز نیاد ناراحت نمیشدی 

من طرفای خودمون رو میگم کاری ب شما ندارم

ما زشت میدونیم ادم گشنه بره خونش

با میوه و این چیزا ک مردا سیر نمیشن 

اگه یه درصدم شام نخوایم بدیم اصلا مردارو دعوت نمیکنیم 

زنونه میگیریم کنار میایم باهم یه جوری

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
عزیزم خداییش شما رو هدیه مردم حساب باز کردبد؟  نباید این همه جمعیت گرسنه اونم زنو مرد  ...

عزیزم ما کلا کادو زیاد نمیدیم چرا کامل نمیخونین کادوهامون بالای ۲۰۰ نیس خانواده کم ولی تعداد زیاد هستیم بازم کادوهامون اینه همینجوریشم از جیب خودم کلی خرج کردم 

یه تیکه مینداختی بهشون میگفتی بابا فلانی ترسیدی بیای کادو بدی ما کادو تو نخواستیم فقط یه سر میمومدی ...

یه درصد شک نکن کادو مبخوایتن با شوهرش اما....

چه حرف زشتی بگی کادو نخواستیم طرف حاضر نشده درست خرج کنه تیکه هم بندازه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏