2777
2789
عنوان

هم جنسهای خودمو واقعا دوست ندارم

279 بازدید | 18 پست

من یک معلم هستم وامسال اولین سالی بود که دانش آموزانم دختر بودن

محبتهاشون ودل نازکی هاشون وخیلی از ویژگیهای دیگرشونو دوست داشتم واونها هنوز بچه هستن وعین بچه هام دوسشون دارم🤩

ولی امسال یعنی سال تحصیلی که گذشت به یه چیز پی بردم 

چقدر خانمها به همدیگه حسادت میکنن

چقدر دو رویی دارن اگر نیاز باشه از روی هم رد میشن تا به خواسته شون برسن

دانش آموزان من ۱۱سالشون بود ودرعالم بچگی یکارایی رو میکردن ولی تطبیقش با جامعه امروزمون وخانمهای هم سن خودم وبزرگسالان واقعا واقعیت غیر قابل انکاری هست

من آقا نیستم پس جنس اونهارو نمیشناسم وخودشون بهتر میدونن،اما معرفت نسبت به همدیگر وپشت هم بودنشون ،اینکه واقعا راحتتر میشدفهمید باهاشون چند چندی و رو راست بودن دانش آموزان پسر واقعا خیلی واضح ومشخص بود.

یه نگاه به همین سایت کردم

خانمها فقط درحال پریدن به هم،حسادت،دورویی و...

هستند

یعنی اگر منفعتی براشون باشه حاضرن هم جنس خودشونو له کنن وصاحب زندگی اون بشن

این برام دردناک ورنج آوره 

ولی بابت رنجی که میکشم خوشحالم

چون این رنجِ بدی نیست.

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا همینطوره حسادت و پلان کشی تو ذات دختراست و غیرقابل انکار

میدونی فاجعه رو اونجا میبینم که یه نفر وارد زندگی هم جنسش میشه وحتی جوری میشه که اگر اقا همسرشو درمانگاه ببره مثلا برای بیماری این خانم اعتراض میکنه وتمام توجه همسر طرفو برای خودش میخواد 

فاجعه امروزمون همینه متاسفانه

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

دست به قلمتون بى نظيره به نظرم اين بحث شما كليت داره زن و مرد نداره چون شما از تو دل ادم ها بى خبرى ادم هاى خوب خيلى كم هستن اونايى  كه دل و زبونشون يكيه اونايى بد براى هيچ كس نميخوان حتى دشمنشون اونايى كه از موفقيت ديگران خوش حال ميشن اونايى اهل فيلم بازى كردن نيستن اونايى كه خداترس زندگى ميكنن و ايمان دارن زمين گرده اونايى كه ايمان دارن فردايى وحود نداره اونايى كه حق الناس حاليشونه و حلال و حررم سرشون ميشه پس اگر از اين ادم ها پيدا كرديم بايد دو دستى بچسبيم بهشون 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

معرفت داشتن و مهربونى زن و مرد نميشناسه ذاتيه الته اينم بگم زنى كه حسود نباشه زن نيست

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
2810