2777
2789
عنوان

پریود نشدن

87 بازدید | 14 پست

دوستان الان که خرداد ماهیم

من اردیبهشت ماه مجبور شدم دوبار،یکی اول ماه یکی بیستم اینورا بود اورژانسی مصرف کنم و هر دو بار هم هفت روز بعدش پریود شدم

سیکل خودمم 30 فروردین تموم شده بود

حالا سیکل خودم کی هست اخه هنوز پریود نشدم میشه بگید باید چیکار کنم ؟ میگن باید صبر کنی چون هورمونات بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا حامله نیستی؟ تست بزن

اگه باشم از اخرین روز پریودیم محاسبه میشه؟

ولی فکر نکنم من تو اون ماه دوبار اورژانسی خوردم این خیلی فشار میاره نمیزاره اصلا بارداری شکل بگیره

کاش روش پیشگیری درستی داشتی اگه قصد بارداری نداری دوتا قرص خیلی وضع هورمونی رو به هم میریزه

میدونم اونم ال دی بود و هربار هشت تا 

حالا بنظرت هورمونام بهم ریخته باید وایسم

اگه باشم از اخرین روز پریودیم محاسبه میشه؟ ولی فکر نکنم من تو اون ماه دوبار اورژانسی خوردم این خیلی ...

ن عزیزم اونو فک کنم ۶ ماه ی بار میخورم یا سالی یدونه   شما است بزن اره فک کنم باهم از روز پریودیت 

ترجیح میدم ب ذوق خویش دیوانه باشم تا ب میل دیگران عاقل❤️
میدونم اونم ال دی بود و هربار هشت تا  حالا بنظرت هورمونام بهم ریخته باید وایسم

آره بارداری که بعیده ولی اگه علائم پریودی داری میتونی از آمپول پروژسترون برای پریود شدن استفاده کنی دیگه ان شااله بعدش مرتب بشه

مرنج و مرنجان♡