2777
2789

رفتار درست و عاقلانه داشته باشید و احترامشونو بگیرید هیچی نمیشه

عروسای خودمون دارن زندگی میکنن

خواهر خودم زندگی کرد 

من خودم در ازدواج سابقم جدا از خانوادش بودم ولی دخالت هاشون در امان نبودم چون همسرم میخواست که دخالت کنن

چرا حاضرید کلی کرایه خونه بدید خودتونو از پیشرفت دور کنید که فقط بگید جدا زندگی کنیم؟؟؟؟

گل دختر نازم آرامش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت میگی ازشون جدا بودم ولی بازم دخالت میکردن

پس اینکه کنارشون باشی وحشتناک تر دخالت میکنن که!

بعد مگه شما رفتارت درست وعاقلانه نبود پس چرا دخالت کردن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

احترام متقابله 

احترام بزارن رو سرشون قرار میدن 

نگه نداشتن هری بره لایق خودشون عروس پیدا کنن

البته قوانین زندگی من اینه شمارو نمیدانم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

این حرفتون شعاری بیش نیست هرکیو دیدم با خانواده شوهر زندگی کرده یه چشمش اشکه یکیش خون دوتاشون تا پای ...

دقیقا با هردو خانواده ها بدی هاش بیشتره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این حرفتون شعاری بیش نیست هرکیو دیدم با خانواده شوهر زندگی کرده یه چشمش اشکه یکیش خون دوتاشون تا پای ...

منم همین حرفتو میخاستم بگم ‌ مثله من که دهنم تو این ده سال سرویس شده پیشرفتی ام نداشتیم همیییشه ام مشکل داشتیم سر خوانواده اش 

تمام همسایه ها و فامیل بهشون میگفتن چ عروس خوبی دارین خوشبحالتون 

ولی از حسادت چمان عذابم دادن که موهام سفید شد 

حتی صدای خنده منو همسرم می شنید میومد پشت در و فحش میداد .

این کمترینش بود ا 

الان همه اونایی که با خانواده همسر زندگی میکنن پیشرفت کردن؟؟!! من رابطم با خانواده همسرم عالیه ۱۵ ساله هیچ مشکلی نداشتیم وای ترجیحم این بود تو یه ساختمون نباشیم مطمئنم یکی از دلایل اینکه خیلی دوستم دارن دور بودنمه😁

2810