2777
2789

کمر و شکمتو گرم نگه دار، عسل و دارچین کاچی بخور تا ی مدت چیزای سرد نخور خون از دست دادی انشالله دوباره مادر میشی عزیزم

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا سه روز بیمارستان بودی؟ کورتاژ ک ی روزس

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤
قرص بود دفع  نمی شد

اولین بچت بود اصلا ناراحت نباش کاش منم کورتاژ میکردم نه تو ماه اخر بارداری بچم از دستم بره هنوزم ناراحتم صدای قلبمو شنیدم

اولین بچت بود اصلا ناراحت نباش کاش منم کورتاژ میکردم نه تو ماه اخر بارداری بچم از دستم بره هنوزم نار ...

نه یدونه دارم

خیلی سخته مال شما که بدتره 

اونجا تو بیمارستان همه جوره آدمی بودن که بچشون از دست دادن آنقدر گریه کردم که دیگه چشم و سر برام نمونده

نه یدونه دارم خیلی سخته مال شما که بدتره  اونجا تو بیمارستان همه جوره آدمی بودن که بچشون از د ...

زود یادت میره قلبش تشکیل نشد بیشتر تو ماه های پایین از دست میره

اولین بچت بود اصلا ناراحت نباش کاش منم کورتاژ میکردم نه تو ماه اخر بارداری بچم از دستم بره هنوزم نار ...

میدونی از چی ناراحتم از این که ماسابقه  سقط نداریم دکترها دلیل شو نگفتن

میدونی از چی ناراحتم از این که ماسابقه  سقط نداریم دکترها دلیل شو نگفتن

دنبال دلیل نگرد ماهم نداشتیم من ی سقط داشتم ی مرده زایی بچم سالمه سالم بود همهدچی خوب بود ایست قلبی کرد داخل شکمم، ی بچه سالم هم دارم خداروشکر قبل اینها

میگی تو بیمارستان زیاد بودن همه ماه پایین بودن؟ 

میگی تو بیمارستان زیاد بودن همه ماه پایین بودن؟ 

اره خیلی ۱۰ تا اتاق بودیم هر اتاق ۴تا تخت داشت از هر اتاق دونفر سقط یا خارج رحمی بودن یکی تو ۲۲ هفته یکی ۲۷ هفته یکی ۳۰هفته خیلی بد و دردناک بود مال اونا مثل زایمان سخت بود هفته های پایین‌تر فقط درد کمتری داشتن