2777
2789

چجوری گذاشتید کنار استرستون رو و دیگه بهش فکر نکردید دارو خورید چکارایی انجام دادید من دو ساله استرس دارم هیچ جوره از ذهن نمیره بیرون میتونم دارو استفاده کنم تا خوب شم یا برم پیش مشاور کدوم بهتر جواب میده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
مشکل از همسرتونه یا خودتون؟ معمولن مشکله زنان زیاد حاد نیست ولی مردا متاسفانه خیلی بده. 

ن عزیزم هیچ کدوممونمشکل نداریم یه بار باردار شدم سقط شد از اون موقعه تاحالا یه شبم بدون فکر نگذشته همسرمم گناه داره حس میکنم استرس من که نمیذاره بچه دار شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم هیچ کدوممونمشکل نداریم یه بار باردار شدم سقط شد از اون موقعه تاحالا یه شبم بدون فکر نگذشته ه ...

خیلی عجیبه بدونه مشکل باردار نمیشی!

عزیزم انشالله ک هرچه زودتر دامنت سبز بشه یه دختره خوشگلو کیوت بغل بگیری..

نگران نباش انشالله هرچه زودتر بشه🩷🎀

این کاربری تعلیق شده.
خیلی عجیبه بدونه مشکل باردار نمیشی! عزیزم انشالله ک هرچه زودتر دامنت سبز بشه یه دختره خوشگلو کیوت ب ...

ممنون عزیزم دیگه بیشتر ناباروری ها زوج هر دوشون سالمن و نمیشه علت ناشناخته خیلیا اینجورن مثل من بدبخت

فکر کنم همون استرس نمیذاره بگیره منم استرس دارم

بله من یه سقط داشتم دوسال و نیم پیش بعد از اون استرس گرفتم خوبم نمیشم یه بارم ای یو ای کردم برج سه ولی نشد نمیدونم چکار کنم 

بله من یه سقط داشتم دوسال و نیم پیش بعد از اون استرس گرفتم خوبم نمیشم یه بارم ای یو ای کردم برج سه و ...

اگه مشکل دیگه ای نداری همه چی سالمه

خب سعی کن انقد سرگرم بقیه امور باشی که یادت نیفته

منم سختمه ولی تمرین میکنم

پس کی میای تو دلم💔
اگه مشکل دیگه ای نداری همه چی سالمهخب سعی کن انقد سرگرم بقیه امور باشی که یادت نیفتهمنم سختمه ولی تم ...

ن مشکلی نداریم خودمو همسرم پناه بر خدا شده ملکه ذهنم هر ماه که پریود میشم تا پانزده روز اول درگیر فکرم بعد خوب میشم اینم یک نوع بدبختیه 

ن مشکلی نداریم خودمو همسرم پناه بر خدا شده ملکه ذهنم هر ماه که پریود میشم تا پانزده روز اول درگیر فک ...

اره به نظرم عادته ،آدم هر چه قدر هم که میخواد نداشته باشه برعکس بیشتر بهش استرس وارد میشه

فکر کن بگو تا حالا که هر ماه استرس داشتم چی شد حامله نشدم که !شاید تاثیر بذاره روت

پس کی میای تو دلم💔
اره به نظرم عادته ،آدم هر چه قدر هم که میخواد نداشته باشه برعکس بیشتر بهش استرس وارد میشهفکر کن بگو ...

دقیقا همین طوره ممنونم عزیزم

اره به نظرم عادته ،آدم هر چه قدر هم که میخواد نداشته باشه برعکس بیشتر بهش استرس وارد میشهفکر کن بگو ...

سلام عزیزم خوبی جاری خواهر من شوهرش سرطان داشت تو بیضش یکیشو در اوردن شیمی درمانی کرد بعد اسپرمش شد صفر یه بار بچه کاشت نشد البته دو سالع عروسی کرده الان زن حاملست لمروز فهمیدیم اولن خدا بعدم بیخیال خیلی بود هیچ کس فکر نمیکرد به این زودی فقط باید بیخیالی چیزی که ما نیداریم