چجوری گذاشتید کنار استرستون رو و دیگه بهش فکر نکردید دارو خورید چکارایی انجام دادید من دو ساله استرس دارم هیچ جوره از ذهن نمیره بیرون میتونم دارو استفاده کنم تا خوب شم یا برم پیش مشاور کدوم بهتر جواب میده
مشکل از همسرتونه یا خودتون؟ معمولن مشکله زنان زیاد حاد نیست ولی مردا متاسفانه خیلی بده.
ن عزیزم هیچ کدوممونمشکل نداریم یه بار باردار شدم سقط شد از اون موقعه تاحالا یه شبم بدون فکر نگذشته همسرمم گناه داره حس میکنم استرس من که نمیذاره بچه دار شم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره به نظرم عادته ،آدم هر چه قدر هم که میخواد نداشته باشه برعکس بیشتر بهش استرس وارد میشهفکر کن بگو ...
سلام عزیزم خوبی جاری خواهر من شوهرش سرطان داشت تو بیضش یکیشو در اوردن شیمی درمانی کرد بعد اسپرمش شد صفر یه بار بچه کاشت نشد البته دو سالع عروسی کرده الان زن حاملست لمروز فهمیدیم اولن خدا بعدم بیخیال خیلی بود هیچ کس فکر نمیکرد به این زودی فقط باید بیخیالی چیزی که ما نیداریم