2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترایی که ….؟

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 48 پست
کجا یه سکه دو سکه دارم با چشمای خودم میبینم دختره آه در بساط نداشت یه روزه به ماشین و خونه و همه چ ...

شاید کار کرده .. چمیدونیم ما..آخه قوانین خیلی زیاد تغییر کردن .اصن مهریه قاضی ها نمیبرن معمولا .مگه باباش قاضی بوده باشه والا

In love with darkness ♥🐞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک نکنم کارما بلاخره جواب میده

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
شوهر گدا صفتم قراره طلاقم بده میگه مهریتو بیا ببخش بچهاتو بردار و برو جهزیه ی که آورمم میگه نمیدم خو ...

اره جدیدا مردا شده میگن پول بده تا طلاق بدیم . هم دست بزن و هم خیانت کردن جالبه

In love with darkness ♥🐞
نه عزیزم اینطور نیس . من که بیشتر از شما تجربه ش رو دارم ‌اولا خونه مستثنیات دین هس و به هیچ وجه برا ...

اره درست شنیدم. اموالشو به نام کی بزنه؟ بزنه به نام  مادرش که فردا اتفاقی افتاد هزار تا مدعی براش پیدا میشه . یک سوم حقوق هم شامل مهریه میشه حالا یکی حقوقش ماهی ۶۰ میلیونه

و کلی ملک و املاک هم داره

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
شما ندیدی من زیاد دیدم. تو ی تاپیک بحث ی خانمه بود که خیانت کرده بود و تمام اموال شوهرشم گرفته بود ی ...

نمردیم و فهمیدیم موفقیت توی ل ا شی گریه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
کسی که شوهرش خیانت میکنه و کتکش میزنه مهریه حقشه نه کسی که به قصد کلاشی سالی دوبار ازدواج میکنه‌. در ...

عزمزمه من دارم بهت میگم من اسلام رو قبول ندارم برای همین مهریه رو نگرفتم و بخشیدم .پیامم من رو حتی درست نخوندی .فقط خواستی مخالفت کنی

In love with darkness ♥🐞
شاید کار کرده .. چمیدونیم ما..آخه قوانین خیلی زیاد تغییر کردن .اصن مهریه قاضی ها نمیبرن معمولا .مگه ...

با حقوق ماهی دو میلیون توی یه روز خونه و ماشین 😂😂😂 آدم خنده ش میگیره

خب دارم میبینم همزمان با طلاق به اینا رسید

اره جدیدا مردا شده میگن پول بده تا طلاق بدیم . هم دست بزن و هم خیانت کردن جالبه

این دیگه اومده همه هست و نیستمو مثل دزدا بالا کشیده میگه حالا بزار برو بچهاتم ببر تا لباسامونم نمیده اینقدر نامردو آشغاله چقدر وسیله خریدم از خودم

اره درست شنیدم. اموالشو به نام کی بزنه؟ بزنه به نام  مادرش که فردا اتفاقی افتاد هزار تا مدعی بر ...

شما فقط دنبال مخالفتی .من حرفی باهاتون ندارم . موفق باشید

In love with darkness ♥🐞
این دیگه اومده همه هست و نیستمو مثل دزدا بالا کشیده میگه حالا بزار برو بچهاتم ببر تا لباسامونم نمیده ...

عزیزم ..کاملا میفهممت ..ایشالا که تقاص پس میده گلم .. بچه هات بزرگ میشن برات و این روزای سخت بگذرن برات

من دوستای خودم .شوهرش طلای زنشو فروخته بعد کتکش زده از خونه انداختمش بیرون . الانم که دادگاه و مهریه طوری شده که رای نمیدن . فرض کن بعد از ۲۰ سال زندگی توی ۴۰ سالگی از همچین بلایی سره یه زن بیاد که بخاطر شوهرش از تحصیل و کار و همه چی گذشته 

اونوقت زنان نی نی سایت درگیر اینن مبادا به مردا ظلم بشه😅

کم پیش میاد زنا خیانت کنن.اکثرن تا آخرین لحظه تلاش میکنن برای زندگیشون

In love with darkness ♥🐞
با حقوق ماهی دو میلیون توی یه روز خونه و ماشین 😂😂😂 آدم خنده ش میگیره خب دارم میبینم همزمان با طل ...

شما چطور حتی از حقوقش خبر دارین؟ الان هیچ جا ۲ تومن نمیدن .بعد شاید طلا داشته .خدایی قضاوت بد سره آدما میاره .خواهرانه بهت میگم .با چشم دیدم آدما بعد قضاوت کردن سرشون اومده

In love with darkness ♥🐞
شما چطور حتی از حقوقش خبر دارین؟ الان هیچ جا ۲ تومن نمیدن .بعد شاید طلا داشته .خدایی قضاوت بد سره آد ...

چون توی یه دانشگاه هستیم

حقوقمون یکیه

و از مدرسه میشناسمش

خانواده به شدت فقیر 

هیچ طلایی که با خونه و ماشین برابری کنه نداشت