2777
2789
عنوان

فکر کردن به مادر شدن

95 بازدید | 15 پست

سه سالع ازدواج کردم و تو شیش ماه اخیر روزی نبوده که به مادر شدن فکر نکنم و هربار دلایل مادر شدنم با دلایل مادر نشدنم مساوی بوده😂

درحال حاضر نه شرایط مالیشو دارم نه جسمیشو نه روحیشو 

اما نمیدونم چرا اینقد غریزه ی مادری بهم میچربه 😂

ولی کاش تو یه کشور خوبی زندگی میکردیم که از رفاه نسبی برخوردار بودیم  بخدا چارتا بچه میاوردم😞 من عاشق بچم

کشور بهانه است 

اگه بچه دوست داری بیار 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
کشور بهانه است  اگه بچه دوست داری بیار

خیلی مهمه بنظرم ما هنوز از حقوق اولیه شهروندی برخوردار نیستیم …بچتو باید بفرستی مدرسه و مهدی که به جای یه سری چیزای مهم بهش شعرای تخیلیو مذهبی یاد میدن

خب اگر خیلی بچه دوست داری شروع کن از الان زمینه هاش ودرست کن 

من الان دانشجوعم بخام از نظر مالی خودم مستقل شم پنج سال میکشه تا ی خونه ی خوب سه چارخابه بخای بخری چی اصلا میتونه ادم؟ کاش میشد…ادم کمالگراعو سخت گیری نیستم ولی بچه ها گناه دارن 

خیلی مهمه بنظرم ما هنوز از حقوق اولیه شهروندی برخوردار نیستیم …بچتو باید بفرستی مدرسه و مهدی که به ج ...

😂😂 همه ی کشور ها فرهنگ و اداب و رسوم خودشونو یاد میدن 

الان خوب بود یه کشور خارجی مثل آلمان بود بهد توی مهد و مدرسه همجنس بازی بهش یاد میدادن؟

حقوق اولیه شهروندی چیه؟

اصلا میدونی چیه که فکر میکنی نداریم؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

😂😂 همه ی کشور ها فرهنگ و اداب و رسوم خودشونو یاد میدن  الان خوب بود یه کشور خارجی مثل آلمان ...

تو المان هم جنس بازی یاد میدن؟ 🙄 

یاد میدن که ادما صرفا انسانا و به دو دسته ی زنها و مردها تقسیم نمیشن …مالیاتشونو صرف امکانات رفاهیشون میکنن…

یکی از حقوق شهروندی مهم اینه که اگه به چیزی معترضی راحت میتونی اعتراضتو بیان کنی… اینجا اعتراض کنی شلوارتو میکشن سرت و نتیجش میشه مردم ترسو و بی عزت نفس …نمیگم کشورای دیگه حلوا خیرات میکنن …اما از نظر فرهنگی و رفاهی خیلی خیلی جای تغییر داریم که بهش پرداخته نمیشه

2810