2777
2789

سلام چی به من پیشنهاد میدین 

میخوام برم یه مدت کسب دانش انجام بدم تا بتونم کارعلمی انجام بدم   

یه کاری که مثلا دانش  فیزیک کوانتوم  یا بخواد!

مثلا تعمیرموبایل دوره شودیدم ولی چون زیادعلمی نیست !  ورودبهش راحته وافرادزیادی داخل این شغل هستن واشباع شده بدردنمیخوره

بیشتر به مباحث تءوریک ومحاسباتی علاقه دارم که

باعلوم پایه ریاضی فیزیک مرتبط باشه 

شغل صنعتی دوست ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه هدفی داری هردفعه این پست مسخره رو میذاری 

میخوای بری فیزیک دان بشی برو ب سلامت چرا ملتو سرکار میذاری 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
چه هدفی داری هردفعه این پست مسخره رو میذاری  میخوای بری فیزیک دان بشی برو ب سلامت چرا ملتو سرک ...

سرکارنمیگذارم  یه کم عقده دارم توزندگیم همش شکست خوردم

میخوام جبران کنم به تخصصی برسم که ازدکترها بالابزنم

سرکارنمیگذارم  یه کم عقده دارم توزندگیم همش شکست خوردم میخوام جبران کنم به تخصصی برسم که از ...

خب اگه واقعا هدف داری برو دنبال هدفت 

با تکرار این موضوع تو نی نی سایت به هیچی نمیرسی جز اینکه شارژ اینترنتت با شارژ برق گوشیت تموم. میشه 

بعد باید یه پولی هم بدی نت بخری 

به فرزندانتان بیاموزید به مقام تمام انسان ها به عنوان نماینده خدا روی زمین احترام بگذراند...... 
خب اگه واقعا هدف داری برو دنبال هدفت  با تکرار این موضوع تو نی نی سایت به هیچی نمیرسی جز اینکه ...

مساله اینه نمیدونم  فیزیک یا کامپیوتر کدومش انتخاب کنم وبعد به کدوم شاخه فرعی اش برم 

مساله اینه نمیدونم  فیزیک یا کامپیوتر کدومش انتخاب کنم وبعد به کدوم شاخه فرعی اش برم

تو هر کدوم مهارت بیشتری داری 

حالاچرا۱۲میلیون

چون  نمیتونم کارفیزیکی کنم که ماهی ۱۲حقوق بگیرم 

عمرم تلف  شد

میخوام علمم بالاببرم تلافی سالهای قبل رودربیارم

باذهنم روزی ۱۲ دربیارم