2777
2789
عنوان

ب نظر شما هم شادی خنده کم شده

27 بازدید | 3 پست

به نظر من اگه همین سایت رو در نظر بگیرم آره کم شده ،قبلنا می اومدم تو سایت بخدا اینقدر بلند بلند خندم می‌گرفت شوهرم از خواب می‌پرید می‌گفت بسم الله جنی شدی،بعد پشتشو بهم میکرد میخوابید،هی روزگار

آره از کرونا تا الان

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلاً خیلی خوب بود،فقط میرفتم تو تالار خنده و سرگرمی

منم همش میخندیدم تو تاپیکا گاهی بقیه بیدار میشدن گاهی پتو رو میکردم تو دهنم که کسی رو بیدار نکنم الان یه استیکر خنده میذاری میان میگن چی زدی شادي اصلا حتی نمیدونن شاید اون استیکر خنده رو الکی آدم گذاشته‌ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ