2777
2789
عنوان

امشب بدجور دلم شکست

289 بازدید | 28 پست

خواهر شوهرم از همون اولای عقد گیر میداد به دماغم میگف بزرگه و اینا چندبارم تا حالا گفته  جلو شوهرمو اشکمو دراوردع امشب دیگ‌بدجور دلم شکست و گریه کردم همون‌لحظع شوهرم جوابشو داد و بپ باهاش حرف زد الانم میگ‌ شوخی کردع گریع‌نکن منطوری نداش ولی دلم آروم نمیگیرع

شماهم بگوشوهرم منوهمینجوری دیده پسندیده😐

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️زودترازمَن بمیر،یک کم‌ زودترازمَن تا،توآنی نباشی که مجبوراست راه خانه راتنهابرگردد...!👩🏻‍🦱❤• 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا گریه می کنی جلوش

بگو من خودمو این مدلی دوست دارم قصد عملم ندارم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
بخدا همینو گفتم شوهرم میگ‌بع او قشنگی کجاش بزرگع دارم دق میکنم

خب دیگه ناراحت نباش وقتی میگه قشنگه

یااگه هم خیلی اذیت میشی عمل کن

خوبه خواهرشوهرندارم😑

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️زودترازمَن بمیر،یک کم‌ زودترازمَن تا،توآنی نباشی که مجبوراست راه خانه راتنهابرگردد...!👩🏻‍🦱❤• 

مگ بی زبونی میگفتی من مشکلی نذارم اک تو مشکل داری پولشو بده من عمل کنم اه اه بدم اومدا میگفتی من ...

گقتم مهم شوهرمه که همش تعریفمو می‌کنه و پسندیده شوهرمم جوابشو داد همچن لحظع حالا خودش دماغش عقابی 

بیخیال بابا  اگه بخوای به حرف همه اهمیت بدی که اوف خودتو بپذیر هرجور که هستی حالا اگه بینیت بز ...

من چون صورتم یکم تپله میاد بصورتم ولی همیشغ با این حرفش اعصابمو خورذ می‌کنه