2777
2789
عنوان

امکان جدید: نمایش کاربران آنلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 101 پست
حتما این موضوع بررسی میشه

چطوری میشه کل اعلان هارو یه جا پاک کرد دونه دونه پدر ادم در میاد خوب

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه قسمت سطل آشغالم بزرگم به سایت اضافه کنید من میخوام خودمو بندازم توش 😠😠😠😠😠😠😠😠😠

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

میخوووووووووووووووووووووووووووامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من هستم. خیلی سیستم باحالی شده این یوزرهای آنلاین. حیف نمیشه عکس بذارم وگرنه عکساش رو میذاشتم.

دیگه حتما باید خودمو دار بزنم 😠😠😠

😭😭😭😫😭😫😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زود باشین

نی نی یار ۲😢

بگو منم موخوام مهمه واسم😭

من شب و روز چشام کور شد اینجا 😢

این نبود رسمش من میرررررررررم ولی باز تو بدون همییییشه .......😭

کاربر عزیزم به زودی با کیفیت آپلود بهتر سایت امکان گذاشتن عکس رو خواهید داشت .

ممنون 🌹

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

من زیاد اینجا نمیایم ولی جالبه تنها سایتی که میرم توش  و میبینم اینهمه برای کاربرها ارزش قایل هستن و همه اش دارن خواسته اشون برآورده میکنن خیلی جالب بود برام امیدوارم همیشه همینطور باقی بمونه 

این قضیه آنلاین بودن کاربرها هم منو برد به اون قدیم هااا یاهو چت ... اتاق روم 360 خوشمان آمد