2777
2789
عنوان

بهبود کیفیت و سرعت آپلود تصاویر

865 بازدید | 31 پست

کاربران عزیز نی نی سایت سلام

به اطلاع میرسانیم به علت بهتر شدن کیفیت و سرعت آپلود تصاویر، امکان آپلود عکس تا اطلاع ثانویه از دسترس خارج شده است. تمام سعی ما بر این است که به سرعت این امکان را با کیفیت بهتر از گذشته در اختیار شما قرار دهیم. بنابراین پس از اتمام تغییرات و دسترسی به امکان آپلود عکس، از طریق سایت اطلاع رسانی خواهیم کرد.

پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

نی نی یار خوب😀

این چراغا که روشن میشه ما نداریم چرا ؟؟؟؟😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ببخشیدخب امکان حذف کردن پست وتاپیک هم بزارین دیگه.5ماه گذشت هنوزدرست نشد....مثلا یه نفراشتباهی نصفه شب عکسش حذف نمیشه حالاهی بگه نی نی یاربیا..تا ببینین میشه صبح...لطفا بررسی کنین دیگه

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

نی نی یارعزیزمنم ازاون چراغامیخوام...بعدشم سرعت بازکردن استیکرای من خیییلی پایینه...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
ببخشیدخب امکان حذف کردن پست وتاپیک هم بزارین دیگه.5ماه گذشت هنوزدرست نشد....مثلا یه نفراشتباهی نصفه ...

هر امکان جدید که به سایت بخواد اضافه بشه نیاز به بررسی و کلی زیرساخت داره. همه موارد پیگیری و نتیجه آن اطلاع رسانی خواهد شد. ممنون از نظر شما

2810