2777
2789
عنوان

چجوری رو لب تاب تلگرام نصب کنم ؟

218 بازدید | 13 پست

اومدم با شریت بفرستم فایل رو فرستادم حالا دانلود نمیشه کسی میتونی راهنماییم کنه؟

اگه اینجا راحت نیست آیدی بدید تو خصوصی تو تلگرام بگید

نصب نکن 

از سایتش برو

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»

نسخه ویندوز باید نصب کنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سختمه میخوام یه چیزایی دانلود و سیو کنم اخه

بزن تو گوگل تلگرام برای دستکاپ

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
از کجا پیدا کنم

تو گوگل سرچ کن میاد 

سایت Soft98 شاید داشته باشه

نسخه وب هم میتونی 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
از کجا پیدا کنم

https://dl.yasdl.com/2024/Software/Telegram.Desktop.5.1.5.x64_YasDL.com.rar?a12bc

باید قندشکن نصب کنید قبلش

رمز فایل فشرده هم

www.yasdl.com

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای