2777
2789

نمیخام ناامیدت کنما ولی شوهر من ماهها پنتوکسی و ال کارنتبن مصرف کرد عمل واریکوسل هم انجام داد ولی هیچ کدوم تاثیری نداشت. یک مدت کلا همه چی رو ول کردیم و بیخیال شدیم. بعدش به توصیه یکی از دوستان که خودش با همین مشکل اسپرم همسرش ازطب سنتی استفاده کرده بود رفتیم پیش یک استاد طب سنتی ایشون سه ماه داروی گیاهی دادن به همسرم و بعدش باردار شدم.

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دکتر طب سنتی ات کی بود؟تهرانی؟

ما شیراز هستیم. سه تا پودر داد که ترکیبی ازداروهای گیاهی بود و مسلما فرمولش رو به ما نگفت.راستی گلم اگر منو رپیلای نکنی متوجه نمیشم که برام پیام گذاشتی یا ازم سوال کردی الانم اتفاقی دوباره اومدم این پست رو نگاه کردم 

چطور ریپلای کنم😧؟

همین کاری که الان‌کردی ریپلای هست ولی اگر فقط نظر جدید بزاری من متوجه نمیشم 

اگر بخای میتونم شماره این استاد طب سنتی رو بهت بدم باهاش تماس بگیرید شاید غیر حضوری هم دارو بده و براتون پست کنه 

اگر بخای میتونم شماره این استاد طب سنتی رو بهت بدم باهاش تماس بگیرید شاید غیر حضوری هم دارو بده و بر ...

همسرمنم تازه شروع کرده داروهاشو. به شما فقط پنتوکسی فیلین دادن؟ مورفولوژی و تحرک اسپرم برای شما چند بود؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
همین کاری که الان‌کردی ریپلای هست ولی اگر فقط نظر جدید بزاری من متوجه نمیشم 

سلام میشه لطفا شماره این استاد رو بدید من خیلی احتیاج دارم 

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 
شما از خوردن پنتوكسي فيلين نتيجه گرفتيد مورفو چند بود

پنتوکسی فیلین تنها که نبود. همسرم یکسال انواع مولتی ویتامینها مثل فرتیل اید و پروفرتیل و کیوتن پلاس و سلنیوم و ویتامین ای ۴۰۰ خارجی و اسیدفولیک۵ خورد تا خوب شد. برای مورفو علاوه بر اینها کیسه یخ هرشب یه ربع روی ب ی ض ه تا سه ماه خوب جواب میده. در ضمن همسرم پرولاکتینش کمی بالا بود و ۲۳ بود که بالای ۱۸ برای مردها خوب نیست. داروی کابرگولین خورد و پرولاکتینش اومد پایین که اون هم روی مورفو و تحرک خیلی موثر بود.

شما از خوردن پنتوكسي فيلين نتيجه گرفتيد مورفو چند بود

مورفو همسرم تو آزمایش که تو مرکز ابن سینا انجام داده بود ۱% بود با سه ماه استفاده از کیسه یخ شد ۳%. دو ماه بعد هم باردار شدم.