2777
2789
عنوان

📢📢📢📢کسی هست که بچش فقط تو خواب شیر بخوره ؟؟؟ خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 29 پست
گشنشه و نمیخوره؟  پسر منم دقیقا تو اون سن همینجوری شد. گشنش بود گریه میکرد جیغ میزد ولی شیر نم ...

اره گشنشه نمیخوره گریه میکنه . بچه اولم اینجوری بود تا ۱۸ ماهگی چ سختی ها کشیدم با قطره چکون بزرگش کردم اینم داره همینجوری میشه ای خدااااا دیگه خسته شدم خیلی سختمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید شیر مخصوص بدی. مثلا همین آپتامیل ولی از نو ع رفلاکس بگیز براش

اثر نکرد گلم گفتم چی شیرخشک ای ار بخوره چه معمولی بازم بالا میاره همون بیومیل به میدم از اول میدادم

چه شیری میدی؟حتما شیرخشک با پسوندar باید بدی و ببر متخصص دارو بده گناه داره بچه عذاب میکشه وزنشم کم ...

ای ار چند مدت دادم اصلا تغییر نکرد دیگ همون بیومیل ک اول میدادم دارم میدم . دکترم بردم دارو هاش اثر نکرد امپرازول داد

والله دختر منم از پيان دوماهگي بعد واكسن تا يكسالگي تو خواب شير ميخورد و من مجبور بودم هر دو يا سه ساعت يه بار بخوابونمش و بهش شير بدم تو خواب هم با مصيبت ميخورد. اينا ريفلاكس دارند ببر گوارش كودكان! تو اون دوران به شدت عصبي و ناراحت بودم و رسما اخلاقم مثل س گ شده بود دايم خسته بودم.

دادم اثر نکرد دیگ ندادم 

این چه حرفیه اخه....میدونی چقدر بچه اذیت میشه؟در کنار شیر ar باید دارو بخوره بعدم باید غذای کمکی براش شروع کنی چون رفلاکس داره....حتما ببرش دکتر خدایی

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
ای ار چند مدت دادم اصلا تغییر نکرد دیگ همون بیومیل ک اول میدادم دارم میدم . دکترم بردم دارو هاش اثر ...

امپرازول بعد از یک هفته تازه اثر میکنه بخدا گناه داره بچه زبون نداره بگه از معده تا گلوش میسوزه با اسید برا همین ترجیح میده شیر نخوره

این چه حرفیه اخه....میدونی چقدر بچه اذیت میشه؟در کنار شیر ar باید دارو بخوره بعدم باید غذای کمکی برا ...

سلام عزیزم میدونم تاپیک قدیمیه ولی دختر منم رفلاکس داره فقط تو خواب به سختی شیر میخوره میشه اسم کامل دکتر خدایی رو بگید و اینکه کدوم شهره شماره تلفن یا ادرس اگه دارید  تو رو خدا اگه دیدید جواب بدید🥲🙏

سلام عزیزم میدونم تاپیک قدیمیه ولی دختر منم رفلاکس داره فقط تو خواب به سختی شیر میخوره میشه اسم کامل ...

سلام عزیزم ببخشید شرمنده سوءتفاهم شده منظورم این بود ببرش دکتر خداوکیلی...توروخدا...منظورم این بوده ن اسم دکتر.

اگر تهران هستی ببر دکتر اخترخاوری

02166434641