2777
2789
عنوان

از اکسای سمیتون بگین

94 بازدید | 16 پست

یه دوس پسر داشتم بهم میگفت خسیس

دلم میخواست بگم آخه مردک مگه پول مادرت کم گذاشتم ناراحتی

یا تیکه مینداخت تو که پولداری انگار ارث بابای اینو خوردم

شما همچین آدمای سمی دیدین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ی اکس داشتم نمیبرد بیرون منو مغازه لبنیاتی داشت ظهر ک میشد میگفت بیا پیشم😂 بعد میگفت سر رات خیار و نون سنگک بخر میخریدم میرفتم پیشش نون پنیر خیار میخوردیم بعصی روزام ناهار میبردم براش میدیدم رنگش پریده از گشنگی ینی انقد خسیس بود ی ناهار برا خودش سفارش میداد خداروشکر کات کردم هنوز ک هنوزه هر ۶ ماه ی بار پی ام میده سلام خوبی😆

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

حتما سو تغذیه گرفته

🤣

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

اینا تیغ زنن یا یه مشکل روانی از بچگی دارن حتما پول نداشتن 

نه ربطی به پول داشتن یا نداشتن نداره

بعضیا چشم و دلشون سیر نیست

مثلا طرف با اینکه پولداره اما همش چشمش گشنه هست انگار

اینجور افراد خسیس میشن

ادمایی دیدم که پولدار نبودن اما چشم و دلشون سیر بوده و خیلی هم دست و دلباز بودن

بستگی به ذات ادم داره

lm young lady👸 l Love cars    Johnny depp fan    please respect each other  thanks
نه ربطی به پول داشتن یا نداشتن نداره بعضیا چشم و دلشون سیر نیست مثلا طرف با اینکه پولداره اما همش ...

والا پسرای دیگه نمیذاشتن خرید خونم خودم حساب کنم این یه کافه بر گفت سری بعدی تو حساب کن خداروشکر به سری بعدی نرسید