2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد به خودت تلقین میکنی حرفی رو یکمم خودت مقصری همه ای کاش تو زندکی دارن به مصلحت خدا شکر کن امیدوار باش خدا بهترینارو میخواد هر وقت ای کاش کردی بدون تجربه جدیدی تو ذهنت داره رخ میده فقط تلقین نکن خوب میشی

زیاد به خودت تلقین میکنی حرفی رو یکمم خودت مقصری همه ای کاش تو زندکی دارن به مصلحت خدا شکر کن امیدوا ...

مثلا وقتی بگم ای کاش قدم ۵ سانت بلند بود

زنی چی این چیزا 

بخدا سرم داره میترکه

مثلا وقتی بگم ای کاش قدم ۵ سانت بلند بود زنی چی این چیزا  بخدا سرم داره میترکه

خوب خدا تورو اونجور زیبا افریده هیچ‌وقت حسرت نخور شاید اگه قدت بلند بود بازم ناراضی بودی بس مصلحت خداس که اون مدلی افریده تلقین نکن و ای کاش و حسرت خوردن بی فایدس 

خوب خدا تورو اونجور زیبا افریده هیچ‌وقت حسرت نخور شاید اگه قدت بلند بود بازم ناراضی بودی بس مصلحت خد ...

ی روان ششناس بهم گف دچار نشخوار فکری شدی

گف دست خودت نیس هرکار میکنی فکر نکنی همش فکر منفی میاد سمت

حتی گف سریع درمان شروع کن چون خیلی اذیتت میکنه آینده ب مشکل میخوری 

بخاطر همین دنبال دکتر خوب بودم

ی روان ششناس بهم گف دچار نشخوار فکری شدی گف دست خودت نیس هرکار میکنی فکر نکنی همش فکر منفی میاد سمت ...

روان شناس به خاطر خودش گفته که هی بری پیشش ویزیت بدی بدی به خودتون اسم روانی نزترید شما سالمید و اصلا مشکل ندارید همش به چیزای خوب اینده خوب فکر کن به سلامتیت پدر مادرت بچه هات کلا شکر گزاری کنی تو هر لحظه خوب میشه فکرت همیشه هم سطح های خودتو نگاه کن از خودت پایین تر هارو ببین چه قدر مرذم مشکلات دارن و ما قدر داشته هامونو نمیدونیم تا فکر منفی بیاد سمتت پاشو ورزش کن و برو از خونه بیرون به خودت انرزی بده اگه با دکترا باشع دور از جون همه الان مریضیم و نیاز له بستری شدن داریم🙃

روان شناس به خاطر خودش گفته که هی بری پیشش ویزیت بدی بدی به خودتون اسم روانی نزترید شما سالمید و اصل ...

فدات بشم مرسی ازت 

دعام کن خیلی خستم بعدشم سنی ندارم ۲۲ سالمه 

روان شناس بود ولی نگف بیا پیش خودم و بیچاره رایگان مشاوره میداد

مرسی بابت حرفات

حتما دعام کن

[QUOTE=342639528]فدات بشم مرسی ازت  دعام کن خیلی خستم بعدشم سنی ندارم ۲۲ سالمه  روان شناس بود ولی نگف بیا ...[/QU بیهیال باش فقط حیف جونیت نکن ای کاش هارو از زندکیت لذت ببر فقط هیچی ارزش نداره