2777
2789
عنوان

امروز بامنشی بحثم شد بنظرتون کارخوبی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 31 پست

جالبش اینجاس حالا همین خنده رو ب خودمون میکرد چیزی نمیگفتیم    رو مامانمون انقد حساسیم ب یه خنده ی منشی هم اعصبانی میشیم 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم جوابشو دادم کلا جاخورد گف باشه خانوم

من یه بار اینطور شدم ولی این خنده ها عصبی ه 

یه بار با شوهرم بد دعوام شده بود شب ش 

صبح سر کار داشتم پای مریض پانسمان می کردم خندیدم چند بار اصلا هیستریک بود اونم داد و بیداد که تو داری پای منو مسخره می کنی

بابا مردم دارن از فقر میمرن🥺🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بزار خوش باشن🤣خندید ک خندید.🤣🤣🤣همین ک یکیو شاد کردی ی ...

چ ربطی داره عزیزم اخه باتعجب گف براشماس عکس وخندید تعجب کرد من انقد دندون مثلا بخام بکشم بعد گفتم برا مادرمه باز خندید 

احترام چی بزاری ب کسی ک منشی و اونجاس روزانع خیلی دندون خراب میبینه وعکس وچرا باید بخنده 

تو اون لحضه باید دکتر رو صدا میزدی میگفتی خانوم یا آقای دکتر منشی تون چرا میخندن ؟ چیز خنده داری هست آیا ؟؟

تو اون لحضه باید دکتر رو صدا میزدی میگفتی خانوم یا آقای دکتر منشی تون چرا میخندن ؟ چیز خنده داری هست ...

جلو بقیه همکاراش ضایعش کردم و کلی مریض بودن گفتن خوبش گفتی

دکتر داخل بود