yalda_banooo مدیر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 8774 عنوان امروز بامنشی بحثم شد بنظرتون کارخوبی کردم | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 31 پست سلام خودم ک بنظرم کاردرستی کردم...امروزمامانم بردم دندون پزشک بعد معاینش کردن گفتن برید پیش منشی قیمت بگه نگاه عکس کرد یهو بلندخندید گف مال شماس گفتم ن برامامانمه بازخندیدگف ۵تا کشیدنی داره گفتم کجاش خنده داشت میشه ب ماهم بگیدبخندیم بعد گف ن من نخندیدم گفتم دوبار خندیدی بلند گف کاربدی نکردم گفتم اگه میدونستی کارت بده عقلت میرسید ک نمیخندیدی دکتر گف بیایم شما قیمت کشیدن وایمپلنت بگی ن نگاه عکس کنی بخندی دیگه کلیم انگار ترسید گفتم بهتر ی نگاهم ب قیافه خودتون بندازید رفتیدخونع 1403/03/24 | 00:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6523 جالبش اینجاس حالا همین خنده رو ب خودمون میکرد چیزی نمیگفتیم رو مامانمون انقد حساسیم ب یه خنده ی منشی هم اعصبانی میشیم • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم
yalda_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 8774 منم باشم تند برخورد میکنم بلخره مادرم برام مهمه دقیقا منم بخاطر مامانم چون ناراحت شد
shyحساس عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1187 بابا مردم دارن از فقر میمرن🥺🤣🤣🤣🤣🤣🤣بزار خوش باشن🤣خندید ک خندید.🤣🤣🤣همین ک یکیو شاد کردی ی دنیا ثواب داره......ولِل کن بابا
تیز عضویت: 1398/01/13 تعداد پست: 10178 دقیقا منم جوابشو دادم کلا جاخورد گف باشه خانوم من یه بار اینطور شدم ولی این خنده ها عصبی ه یه بار با شوهرم بد دعوام شده بود شب ش صبح سر کار داشتم پای مریض پانسمان می کردم خندیدم چند بار اصلا هیستریک بود اونم داد و بیداد که تو داری پای منو مسخره می کنی
yalda_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 8774 بابا مردم دارن از فقر میمرن🥺🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بزار خوش باشن🤣خندید ک خندید.🤣🤣🤣همین ک یکیو شاد کردی ی ... چ ربطی داره عزیزم اخه باتعجب گف براشماس عکس وخندید تعجب کرد من انقد دندون مثلا بخام بکشم بعد گفتم برا مادرمه باز خندید
yalda_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 8774 هم منشیه و هم تو جفت تون عجیب رفتار کردید کارمنشی زشتع من جوابش دادم دفه دیگه مریضی رو مسخره نکنه
yalda_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 8774 اون بی شعور بود. ولی تو باید احترام میگذاشتی احترام چی بزاری ب کسی ک منشی و اونجاس روزانع خیلی دندون خراب میبینه وعکس وچرا باید بخنده
shyحساس عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1187 چ ربطی داره عزیزم اخه باتعجب گف براشماس عکس وخندید تعجب کرد من انقد دندون مثلا بخام بکشم بعد گفتم بر ... حالا کوتا بیا....با سر سنگینی جوابش میدادی
yalda_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 8774 حالا کوتا بیا....با سر سنگینی جوابش میدادی منم نزدمش ک دوسه تیکه گفتم خودش جاخورد وترسیدازاینکه براش بدشه
mouode_nargess عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 1027 احترام چی بزاری ب کسی ک منشی و اونجاس روزانع خیلی دندون خراب میبینه وعکس وچرا باید بخنده تو اون لحضه باید دکتر رو صدا میزدی میگفتی خانوم یا آقای دکتر منشی تون چرا میخندن ؟ چیز خنده داری هست آیا ؟؟
yalda_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 8774 تو اون لحضه باید دکتر رو صدا میزدی میگفتی خانوم یا آقای دکتر منشی تون چرا میخندن ؟ چیز خنده داری هست ... جلو بقیه همکاراش ضایعش کردم و کلی مریض بودن گفتن خوبش گفتیدکتر داخل بود
yalda_banooo مدیر استارتر عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 8774 اگه جوابش نمیدادم امشب همش خودخوری میکردم🤣