2777
2789
عنوان

خیاط ها بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 35 پست
ساتریک یا متد ایتالیایی شما چی؟

متریک درسشو خوندم تا کاردانی ،طراحی و دوخت لباس ،ترک ۱۰ ماه رفتم دورشو دیدم که با اون کار میکنم ،متریک و خیلی کم گاهی ،ترکیب میکنم هردورو 

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

متریک درسشو خوندم تا کاردانی ،طراحی و دوخت لباس ،ترک ۱۰ ماه رفتم دورشو دیدم که با اون کار میکنم ،متر ...

خیلی خوبه درسش رو خوندی

منم دوست دارم کنکورش رو بدم به نظرت خوبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه درسش رو خوندی منم دوست دارم کنکورش رو بدم به نظرت خوبه؟

اره چرا که نه گلم البته اگه واقعا هدف داشته باشی ،دنبال این نیستی که استخدامت کنن خودت کار افرینی مزون بزنی ،لباس فرم بگیری ک کلی سودشه حتی تولیدی بزنی یا لباس عروس که من به فکرشم ،تهرانم باشی چه بهتر اکثر دوره هاش تهران برگزار میشه

یه دوستی دارم الان دانشگاه ایدین استانبول تدریس میکنه اینجاهم مزون داره خداییش واسه چن ماه وقت میده واس یه لباس خداروشکر کارش گرفته و خودشم حرفیه ای

اتفاقاا دوست دارم  فقط اینکه ۳۷ سالمه و دیر نیست😥؟

نه واسه درس هیچ وقت دیر نیس اگه دلت میخواد شروع کن ،تو کلاسا کلی خوش میگزره چون عملیه بکو بخند ،کلی لباس شبک و پیک میدوزی که اصلا متوجه نمیشی کی دوخته شد 

وموقع پوشیدن یه حسس خیلی خوبی داره 

منم ۲۷ سالمه نتونستم ادامه بدم چون کارم گرفت نرسبدم راستش ولی خیلی دوست داشتم ارشد طراح بودم 

تهرانم منم و خیلی کار تولیدی رو میپسندم تا شخصی دوزی

تولیدی بهتره کارش سبک تره مثلا پالتو اینا عالین و پرسود 

شخصی اذیت و دقت بیشتری لازم داره ،من مزون دارم خودم 

اونارو ک چیزی نیس مدل سازی نمی‌فهمم میترسم مدلی بدن ک نتونم

حتما میتونی ،کجا امتحان میدی دانشگاه یا فنی حرفه ای جایی