2777
2789

سلام تازه عقد کردیم پریود نشدم دیر بهم وقت سونو دادن بچه ۷۶روزشه قبلش ۲لیوان زعفرون خوردم تروخدا کمکم کنین بخدا دارم باگریه مینویسم 😭

دکتر داخلی برام شیاف سقط نوشت ولی نمیدن۲۰۰ملیون هم جریمه دارین تروخدا کمکم کنین خیلی کوچیکم نمیخام از العان بچه داری کنم

دیگه باید حواستو جمع میکردی، سقط نکن گناه داره بعدا توی زندگی تقاصشو پس میدی من توی اطرافیانم دیدم این جریانو

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم خب تازه بچه جاریم به دنیا اومده خواهرم بچه دار نمیشه خودم کوچیکم همسرم کوچیکه نمیتونم 

چه ربطی به جاری و خواهرت داره؟

من سنم کم بود خیلی بچه دوست داشتم. الان سنم رفته بالا افسردگی دارم دیگه نمیتونم از پس بچه بر بیام

بازم نمیدونم. شاید قسمتت اینه

۱۶سالمه😭

خیلی کوچیکی که، برو یه دکتر زنان آمپول میدن خودشون، توی این سن بارداری واست خطرناکه خودت بچه ای 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن