2777
2789

خانم‌های گل و با تجربه اصفهانی

دنبال یه مهد کودک تمیز، که خیلی به فعالیت بدنی و بازی اهمیت میدن میگردم توی خیابون‌های :

ارباب، شیخ مفید، شیخ صدوق، سپهسالار، سجاد، آپادانا

.

خودم فیلک، باغ هستی، رسش، کودک من، پیمان 

رو دیدم و بررسی کردم

از نظر من و اونچه انتظاراتم رو تقریبا برآورده میکنه : باغ هستی 

ولی شیرخوار نمیپذیره

بچه های من هنوز پوشک می شن ممنون می شم راهنمایی کنید

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

سلام عزیزم 

تاپیک بارداری مولارتون تو تینی سایت اپدیت شده 

بعد از چند وقت بچه دار شدین با چه روشی؟

خیلییییی براوت خوشحال شدم عزیزم الهیی ک خودتون و بچهاتون عاقبت بهیر بشین 

منم چندماه پیش دوقلوهامو از دست دادم توی شیش هفته احتمال بارداری پوچ داده شده بود توی ۸ هفته سقط شدن💔💔

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
سلام عزیزم تاپیک بارداری مولارتون تو تینی سایت اپدیت شده بعد از چند وقت بچه دار شدین با چه روشی؟خیلی ...

سلام گلم

آفرین بهت که روحیه قوی و محکمی داری

ایشالا به زودی دامنت سبز می شه عزیزم

ببین من اصفهان هستم رفتم مرکز ناباروری زیر نظر دکتر کلانتر بودم

چون ذخیره تخمدان پایینی داشتم دکتر چند ماه برای خودم و شوهرم داروهای مکمل نوشتن و گفتن نمیشه ivf  انجام بدیم باید طبیعی باردار بشی

که الحمدلله داروها جواب داد

البته متوجه شدم که نقص ایمنی انعقادی دارم پیش دکتر ایمونولوژیست هم رفتم همزمان هر دو دکتر باهم برام تجویز انجام میدادن

خلاصه خییییلی پیگیر بودم چون سقط الکی و بی دلیل رخ نمیده باید دلیلش رو بفهمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم تاپیک بارداری مولارتون تو تینی سایت اپدیت شده بعد از چند وقت بچه دار شدین با چه روشی؟خیلی ...

کل دوران بارداری هم روزی دوتا آمپول هپارین زدم