2777
2789

تا حالا جایی رفتین که اونجا باهم درگیر بشن دعوا بشه شماهم حامله باشید استرس بگیرین بترسین بچه در معرض سقط قرار بگیره حالا چه میدونستن باردارین چه نمیدونستن 

من واقعا نمیدونم چیکار کنم تو اقدامم این چند وقت خانواده شوهرم فقط قصد دعوا با آدم دارن 

چند هفته پیش خواهر شوهرم تو خونه جاریم دعوا راه انداخت از استرس قلبم میزد با من دعوا نمیکرد سر یه قضیه دیگ با یکی دیگ دعوا راه انداخت 

یا چند روز پیش عکس شوهرم و به بچه خواهر شوهرم نشون میدادم میگفتم این کیه چون عکس مال چندسال پیش بود بچه هم کوچیک بود ندونست منم گفتم ذاییته دیگ خواهر شوهرمم با اخم گفت دایی به چه دردی میخوری منم گفتم مگه قراره درد بخوره اونم گفت قرار نیست منم گفتم نه 

خانوما این خانومی که ازش تعریف میکنم همیشه دوست داره از بقیه سو استفاده کنه خودش هیچ کاری برای کسی انجام نمی‌ده تا حالا واسه بچه های خواهر برادرش هم هیچ کاری نکرده

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

در دوران بارداری  کلا جایی نرید ..

خیلیا مسافرت هم میرن .‌ولی من جایی نرفتم . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اینور من نمی‌دونم اگه حامله بشم به بقیه هم باید بگم ؟

یا تو جمعشون قرار نگیرم؟

خیلی میترسم از قصد بخواد دعوا و استرس راه بندازه 

به جاریمم همش می‌گفت آزمایش های آخر حاملگی و نرو واجب نیست در صورتی که نمی‌رفت خودش و بچش دور از جون میمردن اینو دکتر گفته بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
بچه به خاطر ایم چیرا سقط نمیشه

من جایی خوندم استرس به زن باردار وارد بشه قلب بچه تند تر میزنه و باعث سقط میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
در دوران بارداری  کلا جایی نرید .. خیلیا مسافرت هم میرن .‌ولی من جایی نرفتم .

خب گلم دقیقا مشکل من اینجاست که طبقه بالا پدر شوهرمم اوناهم که ماشاالله پررو هرچی بی محل میکنی بیشتر میان طرفت که اذیت کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
من جایی خوندم استرس به زن باردار وارد بشه قلب بچه تند تر میزنه و باعث سقط میشه

آرہ گلم من چندسال پیش باردار بودم متاسفانہ یکی از نزدیکام ھرروز میومد باھام دعوا راہ مینداخت کہ متاسفانہ جنینم ایست قلبی گرفت

من در بارداری تازه نه اولش ولی دوماهگی خبر فوت عزیز بهم رسید ....از این بدتر؟

خب بعضیا خیلی استرسین ولی شما ماشاالله قوی بودین من خیلی زود رنجم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
آرہ گلم من چندسال پیش باردار بودم متاسفانہ یکی از نزدیکام ھرروز میومد باھام دعوا راہ مینداخت کہ متاس ...

😞ای خدا ازش نگذره هیچ وقت حلالش نکن 

دیگ هیچ وقت رفت و آمد نکن اینا مثل مار میمونن تا سمشون و به ادم تزریق نکنن نمیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
ادم قوی نبودم یک هفته تمام مدت گریه کردم.....

درسته ولی آستانه دردت بالا بوده ولی میدونی من یکی بهم حرف میزنه انقد ضعیف و استرسیم سریع ضربان قلبم بالا می‌ره و بغض نمیزاره حرف بزنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
فقط نمی‌دونم زود خبر بارداری دادن درسته؟

نه صدای ضربان قلبشو شنیدی بگو،حتی زمانی هم که توی اقدامی به کسی نگو چون همش میپرسن باردار نشدی و همین حساسیت باعث میشه که خودت در درجه اول اذیت بشی

خدایاشکرت❤️🙏