2777
2789
پسرم اینجوری بود دکترگفت تا دوسالگی خوب نشد باید میل بزنه ولی خوبخود خوب شد باید سرش گرم بگیری نذاری ...

الان دخترم یه سالشه 

ینی تا دو سالگی صبر کنم ؟ بعد یه سالگی ماساژ می‌دادی یا کار خاصی انجام دادی ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دخترم یه سالشه  ینی تا دو سالگی صبر کنم ؟ بعد یه سالگی ماساژ می‌دادی یا کار خاصی انجام دا ...

بیشتر موارد باز میشه گلم نگران نباش ،ماساژ میدادم قطره دکتر داده بود استفاده میکردم ،یه کیسه کوچیک نمک دریا درست کن کیسه رو‌گرم کن بزار روی سرش با روسری ببند ،شبا اینکار انجام بده ،من اینجوری کردم خودبخود خوب شد دکتر گفت باز میشه باید صبور باشی ،من انقد نگران بودم همیشه یه چشم بچم عفونت داشت و از اون چشمش کوچیکتر بنظر میرسید ولی خوب شد 

بیشتر موارد باز میشه گلم نگران نباش ،ماساژ میدادم قطره دکتر داده بود استفاده میکردم ،یه کیسه کوچیک ن ...

بعد یه سالگی هم قطره میریختی و ماساژ میدادی؟ 

امیدوارم خوب بشه خیلی نگرانم 

اره گلم میریختم،نگران نباش خوب میشه عزیز

قطره زیادیش خوب نیس باعث میشه قرنیه چشم نازک بشه 

مدام استفاده میکردین تا تموم میشد میخریدین؟ 

چشم دخترم عفونت نداره الان ولی گاهی اشک جمع میشه تو چشمش و میریزه

ایشالا پس الان نیاز به میل زدن نیس تا دو سالگی صبر کنم  اون کیسه نمک دریا چیکار میکرد ؟

نه عزیزم صبر کن فعلا انشالله خوب میشه،کیسه نمک سر گرم نگه میداره میدونم خیلی تاثیر داشت حتما استفاده کن 

قطره زیادیش خوب نیس باعث میشه قرنیه چشم نازک بشه  مدام استفاده میکردین تا تموم میشد میخریدی ...

یکسره نمیریختم دوهفته استفاده میکردم دوهفته استراحت،خداروشکر عفونت نداره پس زودتر خوب میشه ،پسرم وقتی میخوابید مژه هاش بهم میچسبید یکسره هم پنبه به دست بودم