2777
2789
سلام عزیزم من این دکتر رو نمیشماسم ولی اگه همسرتون ازمایش ندادن حتما ایشون هم ازمایش بدن

عزیزن هردو سالم هستیم ولی نمیدونم چرا نمیشه تازه آزمایش داده نرمال بود همه چی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از باز بودن لوله هات مطمئن شو. ویتامین دی بدنت رو هم آز بده 

این دو خیلی مهمه و متاسفانه دکترهای پول پرست نمیگن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

خداروشکر چون خودم این تجربه رو دارم گفتم به شما هم بگم من همش فکر میکردم خودم تنبلی دارم تا اینکه یه دکتری ازمایش اسپرم هم نوشت  و متوجه شدم 

انشالله به زودی مامان بشیم  

از باز بودن لوله هات مطمئن شو. ویتامین دی بدنت رو هم آز بده  این دو خیلی مهمه و متاسفانه دکتره ...

عکس رنگی رفتم عزیزم گیاهی شیمیایی خوردم دعا نمونده چله نمونده نکرده باشم.از زیز قرآن هم ردم کرد دوست بابا گفت میشه عجله نکن فعلا خبری نیس 

سلام، ماهم همینطوریم. ما مامور به پیگیری و درمان هستیم اما خلق یک انسان جدید واقعا یک معجزه هست که تا اراده خداوند نباشه اتفاق نمی افته. درمان رو پیگیری کنید، به خدا توکل کنید و ازش خیر و صلاحتون رو بخواهید.