2777
2789
عنوان

چرا جدیدا این مدل فیلم ها داره ساخته میشه ؟ خیلی عجیب نیست ؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته 

اینم یکی از پلنا و روش های امریکا و کشورهای سلطه گره 

به اصطلاح جنگ نرم 

اینجوری دارنن کم کم مخ نوجوونارو برا عادی سازی اینجور روابط اماده میکنن

رابطه های نامشروع زیاد الان هم بخاطر همین فیلما و رماناشونه 

موافقم،قصدشون فقط همینه و همینا باعث شده تجاوز محارم زیاد بشه

دقیقا ... من کاملا یادم میاد قبل از اینکه همجنس‌گرایی آنقدر متداول بشه 

فیلم آبی گرم نرین رنگ سال منتشر شد بیننده هم زیاد داشت  اون موقع گرایش همه عادی بود اما بعد از اون فیلم و فیلمای دیگه ای هم که ساختن دیگه خیلی این موضوع رواج پیدا کرد 

الان تو دبیرستان ۵۰ درصد دخترا همجنس گرا هستن 

درسته  اینم یکی از پلنا و روش های امریکا و کشورهای سلطه گره  به اصطلاح جنگ نرم  ای ...

دقیقا ولی نمی‌دونم چرا هیچکس اشاره نمیکنه به این فیلما هیچکس درموردشون حرف نمیزنه یکم آگاه سازی اتفاق بیوفته

من به دوستام میگم اما هیچکدوم حرف منو نمیپذیرن اما این همه رابطه نامشروع دقیقا برای همین فیلمای یه که ساختن 

واقعا نباید این فیلما رو ببینیم ... 

دقیقا ولی نمی‌دونم چرا هیچکس اشاره نمیکنه به این فیلما هیچکس درموردشون حرف نمیزنه یکم آگاه سازی اتفا ...

اخه کی اشاره کنه

تا چه حد دولت میتونه برنامه هارو فیلتــر کنه و جلوگیری کنه

حتی نتونستن کامل همین اپلیکیشنای ایرانیو کنترل کنن توشون پره از فیلمای خاک برسری

هرچقد بیشتر محدود کنن مردم بیشتر توجهشون جلب میشه فایده نداره 

فقط یه فیلشکن کافیه داشته باشی میتونی به انواع و اقسام فیلماو سریالا و کلیپا دسترسی داشته باشی

واقعا قابل کنترل نیست مگر اینکه یکی خودش نخواد که خیلی محدوده چون صرفا یبار محض کنجکاوی ببینی یهو میبینی شده برات عادت ترکش سخته 

دقیقا ... من کاملا یادم میاد قبل از اینکه همجنس‌گرایی آنقدر متداول بشه  فیلم آبی گرم نرین رنگ ...

دقیقا

بنظرتون چرا باید خارجیا انقد پول بدن فیلماشونو دوبله کنن راحت بذارن در اختیارمون؟ فقط میخوان ایجور چیزا رو رواج بدن که تا حدود خیلی زیادی موفق شدن.

من نمیگم فیلم خارجی بده،من خودمم میبینم فیلماشونو،ولی فیلمایی که دارن اینجور چیزا رو رواج میدن به مرور رو روان طرف تاثیر میذاره و میره سمت این چیزا(حتی اگر شده صرفا برای تجربه کردنش) مخصوصا نوجوونا و جوونا که توی برهه حساس زندگیشونن،بعضیا میگن که نه روی ما تاثیر نمیذاره اینجور چیزا و فلان،ولی اصلا امکان ندارهرو کسی تاثیر نذاره بنظرم،حداقل یکم ذهن طرفو درگیر میکنه این مسئله 

اخه کی اشاره کنه تا چه حد دولت میتونه برنامه هارو فیلتــر کنه و جلوگیری کنه حتی نتونستن کامل همین ...

فیلتر کردن و محدود کردن فقط نتیجه معکوس میده ... من خودم با فیلترینگ مخالفم ... این همه کسب و کار اینترنتی ... اتفاقا باید از طریق همین رسانه ها آگاه سازی بشه  

مثلا همین پیجایی که فیلم ادیت میزنن معرفی میکنن ، میتونن.

چندتا فعال اجتماعی ، جامعه شناس ، روان شناس باید بیان در موردش صحبت کنن...که جامعه آگاه بشه به این سمت و سو کشیده نشه وگرنه اگه همین طوری پیش بره یه جماعتی میان میگن ما به اعضای خانوادمون گرایش داریم ، گرایش هرکس به خودش مربوطه ، به ما احترام بزارید ... 

من به این مسائل که فکر میکنم خودم نمی‌رم حتی این فیلما رو دانلود کنم هرچقدرم که کنجکاو بشم چون یه مقدار کمی آگاهی دارم اگه دیگرانم به همین اندازه کم آگاهی داشته باشن شاید بشه یکاریش کرد ...

دقیقا بنظرتون چرا باید خارجیا انقد پول بدن فیلماشونو دوبله کنن راحت بذارن در اختیارمون؟ فقط میخوان ...

باهات موافقم حتی اگه روی ضمیر خودآگاهمون تاثیر مذاکره روی ضمیر ناخودآگاهمون تاثیر می‌ذاره ... ممکنه حتی خودمون هم متوجه نشیم ...

من خیلی خوب یادمه سال ۹۷،۹۸ که میرفتم راهنمایی  همجنس‌گرایی خیلی خیلی خیلی کم بود تک و توک می‌دیدیم 

الان که دختر عمم می‌ره میاد برای من تعریف می‌کنه همه دوستاش یا تامبوی هستن یا همجنسگرا ... تو دبیرستان خودمون چقدر همجنس‌گرایی زیاد شده ... حالا من یک سالی هست که دیگه درسم تموم شده دارم ... دختر داییم مدرسه ی خودم می‌ره میگه تعدادشون بیشترم شده ... 

باهات موافقم حتی اگه روی ضمیر خودآگاهمون تاثیر مذاکره روی ضمیر ناخودآگاهمون تاثیر می‌ذاره ... ممکنه ...

آفرین دقیقااا

فقط خدا رحم کنه با این وضع،هی روز به روز هم مخاطب این فیلما داره بیشتر میشه،به حدی رسیده که بچه ابتداییم داره میره سمتش،دیگه دبیرستان که جای خود

معلوم نیست با این وضع به کجا میرسیم بعد🚶🏻‍♀️