2777
2789
فوبیای گربه داری خخخخ نرو جایه سطل آشغال بده شوهرت بندازه خب

اصلا  باورت میشه چندساله اشغال ننداختم دیگه😂

خاک بر سرم شدم مسخره خاص و عام 

ولی ما شمالیم اینجا خیلی سگ و گربه زیاده

بعد رفته بودیم لب دریا 

یه خانم سگشو ول کرده بود سگش خدایی ناز بود 

بعد من داشتم تو همین نی نی سایت چت میکردم یه دفعه دیدم دوتا چشم ور قلمبیده از اون پایین داره نگام میکنه  جیغ جیغغ پریدم بالای صندلی 

سگه ول نمیکرد میخوست پاچه مو بگیره تازه فهمیدم چرا میگن مثل سگ پاچه میگیره اون طرف خیابون همه برگشته بودن نگا میکردن 

داداشم و داییم و اینا همشون داشتن به من میخندیدن 

بعد صاحبش اومد گفت عشقم بیا این ور جکی 

بعد اینجور میکرد اخی  عزیززم از شما خوشش اومده

خب لامصب بیا اینو بگیر ببر میبینی من دارم سکته میکنم داری نازش میدی😐😂

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اتفاقا خیلی هم تمیزه مدام خودشو تمیز میکنه تمیزترین حیوون دنیا هست یه سرچی بکنین

سگ بدیش اینه نجسه ولی خیلی بهتر از گربه است 

گربه موهاش الوده است خیلی مواظب باش 

من برای سلامتت میگم 

نگهش دار اما دور از خورد و خوراک و خوابتون 

مثلا تو تراس تو حیاط اینا 

تمیز کردنش هم تمیز میکنه همونجا میریزه دیگه نمیبره بریزه تو سطل که 

اصلا  باورت میشه چندساله اشغال ننداختم دیگه😂 خاک بر سرم شدم مسخره خاص و عام  ولی ما شما ...

خیلی این رفتارشون زشته پت شون رو ول میکنن 

قلاده ببند 

چند بار پارک رفته بودیم ول کرده بودن 

برا خودش میدوید می اومد نزدیک زیرانداز خانواده‌ها 

خب یکی بدش میاد یکی میترسه 

بالاخره حیوونه یهویی گاز میگیره

عجیبه از گرگ نترسی از گربه بترسی خیلی خیلی عجیبه برام 

نه ما عادت کردیم شبا گراز میاد باید شبا همه باهم بریم رو شالیزارمون گرازا برنجارو خراب نکنن😂

یبار بچه بودم ۳ شب با مادربزرگم رفتیم یه گرازه ۴ تا توله تازه بدنیا اومدشو دندون گرفت انداخت تو دامن مادربزرگم دیگه ازونجا حس کردم اینا اونقدرام ترسناک نیستن

خیلی این رفتارشون زشته پت شون رو ول میکنن  قلاده ببند  چند بار پارک رفته بودیم ول کرده ب ...

دقیقا کاش ماهایی که فوبیا داریمو یکم درک کنن بالخره مکان عمومیه🥲

نه ما عادت کردیم شبا گراز میاد باید شبا همه باهم بریم رو شالیزارمون گرازا برنجارو خراب نکنن😂 یبار ...

یا خداااا تو که از گراز نمیترسی از پیشی هم نترس خیلی نازه که وااا

سگ بدیش اینه نجسه ولی خیلی بهتر از گربه است  گربه موهاش الوده است خیلی مواظب باش  من برا ...

یکم بیشتر راجب کثیف ونجس بودن سگ وگربه تحقیق کن لطفا سگ یه ظرف بلیسه 7بار باید با آب وخاک بشورن تا ضدعفونی بشه ولی با ابی که گربه خورده حتی میشه وضو گرفت بزن گوگل تا باورت شه حرف منو باور نداری 

خیلی این رفتارشون زشته پت شون رو ول میکنن  قلاده ببند  چند بار پارک رفته بودیم ول کرده ب ...

خداروشکر که با گربه مهربون هستم به لطف این گربه روحیم خیلی بهتر شده شاید شما با یه حیوونی دیگه سازگار باشی ولی دلیل هم نمیشه مردم حیوونشون پیش شما ول بدن درست نیس

کاش هیچ جونوری وجود نداشت به خدا من همش کارم گریه میترسم ازشون چندشم میشه  رفته بودیم اسکله کا ...

حالا من خدامه ۱۵ ۱۶ تا گربه یه جا با هم ببینم 😆😅🤣میپرم بهشون دست میزارم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈