2777
2789

موهای دخترم رو همیشه کج میزدم‌ بعد بردم اصلاحشون کردم اومدم خونه دیدم رو فرق کجش رو خطش اندازه ناخن انگشت کوچیکم خالیه شک کردم ولی چون دخترم دوسه بار براثر بازیگوشی زیاد سرش ضربه خورده ویه کوچولو خون اومده گفتم حتما جای شکستگیه البته خیلی پیگیرش بودم ومدام نگاش میکردم بعد یکی دوهفته دیدم داره جای خالی داره پر میشه با موهای جدید ...خلاصه یه مدت بود دخترم میرفت زیر آفتاب یا گرمش میشد پشت کله اش رو میخاروند منم مدام نگاه موهاش میکردم که شپش نزده باشه یه سری اومد گفت اینجاهام خیلی میخاره نگاش کردم دیدم اندازه عدس خالی شده موهاش حالا به گردی عدس نیس ولی خب یه قسمت ناچیزی خالی شده از مو خییییییییلی میترسم تا فردا که نوبت دکتر داره دارم خودمو میخورم ...

شما و پدرش مشکلی ندارید

یکی از اقوام ما در حال طلاق بودن و به شدت درگیر بچه اشون این مشکل رو پیدا کرد اما رفتن دکتر و خوب شد

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعید میدونم این ریزش سکه ای باشه خصوصا که میگی خارش داشته

من خودم ریزش سکه ای داشت موهام به شدتتتتت که دلیل اصلیش استرس بود خیلی دارو و درمان کردم و حتی تو سرم جاهایی که مو ریخته بود امپول کورتون زدم ولی دوباره یه جای دیگش میریخت تنها درمانش این بود: افشره پیاز عنصل یه افشرس که از عطاری ها میگیری مثل روغن میمونه میمالی به جایی ک موها ریخته شاید یک یا دوماه طول بکشه ولی یهویی درمیاد و پرمیشه از مو مثل روز اول حتی بعضیا برای ابروهاشون استفاده میکنن نگران نباش دوستم درمانش اینه. البته اگر مشکلش ریزش سکه ای باشه.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

نازمر راس میگی خدا کنه ریزش سکه ای نباشه خیلی میترسم آخه دختر کوچیک اگه بزرگ بود روسری واینا میپوشید ولی کوچیک ....خدا کنه این نباشه اگه پناه برخدا بود حتما میرم همینو میگیرم

پدر من موقع جوانی این مشکل را پیدا کردن اونم به صورت شدید 

رفتن دکتر دارو داد و الان چنین چیزی نیست دیگه .حتی از بیشتر همسن هاشون بیشتر مو دارن

نت را ولش کنین اطلاعات غلط زیاد داره

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
بدون کلام حتما میبرم ...ولی تا فردا پسفردا دق نکنم خوبه

سر یکی از بچه های همسایمون دیدم چند جا ریزش داشت بردنش دکتر بهش دارو دادا الان تقریبا داره درمیاد ..انشالله با دارو رفع میشه ..راستی کوچولوت قند زیاد نمیخوره ؟؟

استادتر دخترت بردی دکتر؟ چی گفت؟ پسر منم ریزش سکه ای داره نگرانشم

نه تو میمانی نه اندوه... و نه هیچ یک از مردم این آبادی.. به حباب نگران یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت.. غصه هم خواهد رفت آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.