خیلی وقتا دست تنها میمونم با بچه کوچیک و افسردگی زایمان و .... حتی زنگ نمیزنه حالمو بپرسه با ...
بعد سره فرصت تو یه کار انجام شده اشتی کنید دعوت کن ولی سره مراسمی چیزی نه.به هرحال پدرو مادرم هستن نمیشه همینجور استفاده کرد
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آخه شوهرم که با اونا قهر نیست خونشون میره ولی ا.نا مخصوصا مادرم باهاش حرف نمیزنن
دایی خاله ای کسی نیست وساطت کنه؟
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نه خواهرم میدونه ولی تا الان یه کلمه هم چیزی نگفاه
بفرستشون وساطت یا خونشون شمارو دعوت کنن با مادروو.. بدون اینکه بهشون گفته باشن